Kolmosketjusta ratkaisijaksi - alivoimalla

LIIGA / Haastattelu
Rasmus Kulmala.
Kuva © Aapo Mannelin
Turun Palloseura esiintyi kauden toisessa kotiottelussaan pirteästi. Joukkueen parhaimmistoon kuului kolmosketju, ja erityisesti sen alivoimaraatajat Rasmus Kulmala ja Tapio Laakso.

Hulppeat viitisentoista minuuttia peliaikaa kuitannut Rasmus Kulmala oli pelin jälkeen levollisin mielin. Orastavan tappiokierteen päättymisestä huolimatta nuorukainen pysyi maltillisena.

- En nyt tiedä oliko joukkueella mitään apinaa selässä. Koko ajan olemme uskoneet omaan tekemiseemme, ei siinä mitään ongelmaa ole ollut. Toki ensimmäinen voitto on aina ensimmäinen, tästä on hyvä jatkaa.

Kauden aiemmissa peleissä Kulmalan peliaika on pyörinyt kymmenen minuutin tuntumassa. Nyt luottoa tuli puolitoistakertaisesti 15.03 minuuttia. Vaatimaton laituri ei kuitenkaan alkanut paukutella henkseleitään.

- Nyt meillä on paljon loukkaantumisia, saattaa johtua siitäkin. Ne pelaavat, kenellä kulkee, Kulmala kuittasi.

Ja tänään Rasmus Kulmalalla todella kulki. Uran pistesaldo tuplaantui upealla tavalla, kun hän syötti kaksi alivoimamaalia.

- Siitä toisesta en ole varma, en sitä nähnyt. Pelasin vain kiekon alaspäin ja menin vaihtoon, Kulmala mietti Hannu Pikkaraisen viimeistelemää osumaa.

- Ensimmäisessä osumassa sain pienen tuurinkin kautta "Tapsan" (Tapio Laakso) vielä läpiajoon ja hän laittoi kylmän viileästi kiekon verkon perukoille.

Kulmala jakoi auliisti kunniaa omasta hyvästä pelistään myös alivoimaparinaan taistelleelle Laaksolle

- "Tapsa" on niin kokenut alivoimapelaaja, että hänen kanssaan on hyvä pelata. Alivoimakin onnistui aika hyvin meiltä tänään, vaikka vastustaja yhden maalin ylivoimalla tekikin.

» Lähetä palautetta toimitukselle