Kohutaklauksen uhri Niko Ahoniemi: "Pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin"

MESTIS / Haastattelu
Niko Ahoniemi pelasi alkukauden KeuPassa.
K-Vantaan päävalmentaja Pasi Arvonen arvosteli TUTOn Niko Ahoniemeä kovin sanoin perjantai-illan väännön jälkeen. Ahoniemi kertoi tilanteesta oman versionsa. Kaksi maalia K-Vantaata vastaan iskenyt laituri avasi myös tunnelmiaan alkutaipaleesta TUTO-paidassa.

Ilveksestä TUTOon lainasopimuksella siirtynyt Niko Ahoniemi sai ottelussa K-Vantaan Veeti Vainiolta kovan tällin päähänsä. Laituri poistui pukusuojiin hetkeksi, mutta palasi kentälle toiseen erään. K-Vantaa-luotsi Pasi Arvonen latasi kovat kritiikit Ahoniemestä ottelun jälkeen.

− Mielestäni käsittämätöntä ja jopa oksettavaa, että kannetaan pois kentältä ja sitten tullaan ratkaisemaan näitä pelejä. Mielestäni nolo tuomio. Ei tarvitse ihmetellä, että Ahoniemi pelaa Mestistä, Arvonen kritisoi.

− Menin päätyyn hakemaan kiekkoa ja vastustajan pakki työnsi minut suoraan takaraivosta pleksiin. Onneksi ei enempää tapahtunut, vaikka hetken tärisi päässä. Nyt olen kuitenkin täydessä kunnossa, Ahoniemi valotti taklausta omasta näkökulmastaan.

Ahoniemi ei ollut tyytyväinen ottelun ensimmäiseen erään, mutta hänen mielestään joukkue paransi peliä ottelun aikana. Omaan pelaamiseensa 21-vuotias Tappara-kasvatti oli tyytyväinen.

− Tänään oli vauhdikas peli. Avauserä oli meiltä vaisu, mutta pystyimme todella hyvin parantamaan toisessa ja kolmannessa erässä. Teimme paikoista maalit, ja sen kautta pisteet tuli meille.

− Pelini sujui tänään hyvin. Pienistä virheistä minun pitää päästä eroon ja sitä kautta parantaa omaa peliä.

Kolme peliä TUTO-paidassa pelannut Ahoniemi on päässyt nopeasti mukaan joukkueeseen. Ketjukavereikseen nuori lupaus on saanut kokeneet hyökkääjät Niclas Luceniuksen ja Jarmo Jokilan.

− Olen sopeutunut joukkueeseen todella hyvin ja jätkät ovat ottaneet hyvin vastaan. Jokila ja Lucenius ovat pelanneet lajia jo niin paljon, että näkevät ja kuulevat kaiken kentällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle