KeuPa-kapteeni Jokinen sädehti tyytyväisyyttä mestaruuden jälkeen: "Onneksi nestori Huttu nousi ratkaisijaksi"

MESTIS / Haastattelu
KeuPan kippari Markus Jokinen pääsi nostelemaan kannua.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

KeuPan kapteeni ja Mestiksen pudotuspelien pistepörssin voittaja 18 (12+6) tehopisteellä Markus Jokinen oli syystäkin onnellinen mestaruuspytyn kohotessa vuoronperään KeuPa pelaajien käsivarsille. Mestaruus ratkesi kuudennen ottelun ensimmäisessä jatkoerässä, kun Teemu Huttu pysäytti pelikellot aikaan 64.23. Jokinen totesi, että KeuPan joukkueesta tekee erityisen hyvän juuri se, että on ratkaisijoita, jotka uskaltavat astua esiin.

— Alku oli meiltä hyvä, mutta sitten oltiin hetki vaikeuksissa. TUTO on täällä kotona todella hyvä, mutta Lassi Lehtinen maalilla oli huikea ja sitten onneksi "nestori" Huttu nousi ratkaisijaksi, Jokinen kiteytti.

KeuPassa viiletti läpi kauden miehiä eri liigajoukkueista, kuten JYPistä ja Lukosta, ja esimerkiksi Lukosta lainalla olleen maalivahti Lehtisen panos oli uskomaton. Jokinen vakuuttaa, että joukkuehenki Keuruulla oli läpi kauden erinomainen, vaikka porukka ympärillä vaihtuu liigalainoista johtuen useinkin.  Kuorevedellä syntyneen ja Liigaa Ilveksen ja JYPin paidassa pelanneen Jokisen mukaan tämän kauden KeuPan joukkueella on ollut koko ajan hauskaa yhdessä ja voitot ovat ruokkineet joukkuehenkeä. 

— Totta kai voitot auttavat joukkuehengen syntymisessä, mutta tärkeää on myös se, että jokainen ukko täyttää mukisematta paikkansa, oli rooli mikä tahansa. Se on itse asiassa uskomattoman tärkeää joukkuehengen kannalta, Jokinen summaa.

KeuPan tueksi oli matkustanut maanantain finaaliotteluun tiettävästi neljä linja-autollista kannattajia. Jokinen ylistää hienoa meteliä läpi illan pitäneitä kannattajia, jotka arki-iltana ovat matkustaneet joukkueen tueksi useamman tunnin.

— Uskomatonta. Saimme heistä ihan järkyttävästi virtaa. Siinä on varmaan kokonaisuudessaan prosentti Keuruun väestöstä. Onhan se nyt ihan käsittämättömän hienoa ja lisäksi vielä Keuruun kaupunki oli tuossa tukemassa, Jokinen tunnelmoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle