Keränen avasi maalihanat Ilveksessä: "Odotan innolla tulevaa"

LIIGA / Haastattelu
Michael Keränen pelasi toista kertaa ulkoilmaottelussa, jälleen Ilves-paidassa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi

Yleisö sai nauttia Sorsapuiston kiekko-ottelusta pitkän kaavan mukaan, kun Michael Keränen iski ottelun tasoihin vajaat kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Jatkoaikatappio paikallisvastustajalle oli kova paikka paluumuuttajalle.

− Kyllä häviäminen vituttaa. Noita äijiä näkee joka päivä hallilla treenaamassa, niin ei se kivaa ole, Keränen sanoi.

Ilveksellä oli hyviä hetkiä pelissä, ja varsinkin ensimmäisessä erässä kotijoukkue oli niskan päällä. Keränen oli tyytyväinen Ilveksen peliesitykseen.

− Saimme hyviä pyörityksiä. Mielestäni olimme monesti hyvin niskan päällä, mutta emme saaneet riittävästi äijää ja kiekkoa maalille.

Konkarilta kehut Sorsapuiston jäälle

Keränen pelasi toista kertaa ulkoilmaottelussa. Edellinen kerta oli Ratinan stadionilla kolme vuotta sitten.

− Hieno kokemus oli taas kerran. Nämä ovat hienoja tapahtumia pelaajille ja yleisölle, Keränen kehui.

Eroja Ratinaan Keränen keksi olosuhteista.

− Jää oli vähän parempi täällä, ja tietenkin kun yleisö on lähempänä, se tuo enemmän tunnelmaa jäälle. Yleisökin viihtyy, kun näkee pelin paremmin.

Hakametsässä on tunnetusti yksi Liigan huonoimmista jäistä. Sorsapuiston jää oli kuitenkin Keräsen mieleen.

− Tämä oli hyvä jää, ei voi valittaa yhtään.

Kohti parempaa

Keränen halusi palata tuttuun paitaan saatuaan potkut Jokereista. Alkukausi KHL:ssä oli vaikea, joten hyökkääjä halusi uudessa joukkueessa kunnon mahdollisuuden.

− Täällä saan isoa vastuuta ja pääsen pelaamaan paljon. Ilveksessä on ollut hyvä meininki viime aikoina, niin tänne oli hyvä tulla, Keränen sanoi.

Varsinkin kolmannessa erässä Keränen väläytteli tuttuja veivejä.

− Kyllä peli rupeaa löytymään. Alussa oli kuitenkin kolme peliä neljään päivään, niin kyllä siinä vähän meni tukkoon. Nyt alkaa taas aueta ja pelaaminen tuntuu hyvältä. Odotan innolla tulevaa.

Paikallispeliin Keränen istutettiin samaan ketjuun Aleksi Mustosen ja Teemu Rautiaisen kanssa. Kerästä yli kymmenen senttiä lyhyemmät ketjukaverit saivat paluumuuttajalta kehuja nopeudesta.

− Ei voi ainakaan sanoa, että ketjussa olisi liikaa kokoa. Rinnalla on kaksi aika lyhyttä kaveria, niin niiden perään pitää vähän katsoa. Nopeasti he kuitenkin jäällä menevät, pitää pysyä perässä, Keränen naureskeli.

» Lähetä palautetta toimitukselle