Karhunen teki paluun kärppämaalille: "Ei yksi vastoinkäyminen koko hommaa murenna"

LIIGA / Haastattelu
Karhunen pääsi jälleen tositoimiin.
Kuva © Markus Hästbacka - markus.hastbacka@jatkoaika.com

Kärppien Tomi Karhunen teki keskiviikon ottelussa voitokkaan paluun kärppämaalille. Kärppien 2−1-voittoon päättyneessä ottelussa Karhunen selvitti varmasti ne tilanteet, jotka tarve vaati.

− Minun ei tarvinnut tänään aivan paraatipelastuksiin venyä. Eheä joukkue pelasi tänään todella tiivisti edessäni, ja se teki oman urakkani hieman helpommaksi, kommentoi Karhunen viidettä finaaliottelua.

Maalivahti joutui antamaan toisen finaalin puolivälin tienoilla tilaa virkaveli Jussi Rynnäkselle. Se oli pienoinen takaisku loistavan kevään pelanneelle Karhuselle, mutta sitä huolimatta hän oli kyennyt reagoimaan tilanteeseen erittäin kypsästi.

− Totta kai se vähän harmitti. Haluan aina omalla panoksellani antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa. En voi kuitenkaan yhden vastoinkäymisen antaa murentaa koko hommaa. Siitäkin piti pystyä ne positiiviset asiat kaivamaan, kommentoi Karhunen.

Pieni pelaamattomuus ei keskiviikon ottelussa kärppämaalivahdin otteissa näkynyt.

− Ei se pelituntuma ollut ehtinyt tässä ajassa mihinkään vielä kadota. Olen kuitenkin viime aikoina saanut pelata niin paljon.

− Pudotuspeleissä on muutenkin todella tiivis pelitahti. Aina pitää pystyä itsensä pumppaamaan iskuun vaikka maalille ei pääsisikään, jatkoi Karhunen.

Kärpät on koko kauden noudattanut periaatetta, että pelaava maalivahti kerrotaan päivää ennen seuraavaa ottelua. Siitä periaatteesta ei valmennus tingi myöskään seuraavaan otteluun.

− Keskityn aina vain seuraavaan peliin ja pelaan jos käsky käy. Seuraava hieno haaste on edessä perjantaina Tampereella, ja siihen lataamme taas kaiken, päätti Karhunen.

» Lähetä palautetta toimitukselle