Kapteeni tyytymätön tupsukorvien esityksiin

LIIGA / Haastattelu
Ilves-kapteeni Martti Järventie on pelannut tällä kaudella vasta kahdeksan ottelua.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen kapteeni Martti Järventie ei löydä selviä syitä Ilveksen rämpimiseen. Valoa on kuitenkin näkyvissä tunnelin päässä.

Ilves-kapteeni Martti Järventie palasi tiistaina kaukaloon pitkän loukkaantumisen jälkeen. Ilveksen murheellinen alkukausi jatkui perjantaina tappiolla Ässiä vastaan.

- Nytkin oltiin kaksi erää unessa ja jäljessä, vaikka nimenomaan aamulla puhuttiin että alusta asti täytyy olla hereillä, Järventie toteaa.

Tiistain Kärpät-ottelussakin Ilves oli kaksi erää pahasti ottavana osapuolena ja sama trendi tuntui jatkuvan tänäänkin.

- Oli se peli tänään parempaa kuin tiistaina, vaikka oli siinä samoja piirteitä. Vaikea sanoa mistä se sitten johtuu. Ollaan häntäpäässä liigassa ja pitäisi olla työteliäin porukka ja siitä kautta saada niitä pisteitä. Tällä hetkellä se ei toteudu ja siihen pitää muutoksia saada aikaan, Järventie analysoi.

Ilveksen kokoonpano on elänyt viime aikoina voimakkaasti. Reitti sairastuvalle on käynyt molempiin suuntiin vilkkaana ja viimeisimpänä vahvistuksena joukkueeseen liittyi NHL-hyökkääjä Maxime Talbot.

- Kyllähän sen tietenkin positiivisesti pitäisi näkyä. Sen pitäisi potkia joka jätkää eteenpäin taistelemaan pelipaikoista. Pikkuhiljaa saadaan koko joukkue loukkaantumisista kokoon niin alkaa leveyttäkin olla. Ei ole enää itsestäänselvyys kenellekään sen jälkeen, että pääsee pelaamaan.

Järventie itse palasi kaukaloon tiistaina lähes puolentoista kuukauden tauon jälkeen. Peliaikaa Ilveksen kakkosparissa Niko Peltolan parina on kertynyt kahdessa ottelussa jo yli 43 minuuttia, eikä omissa ole soinut kummassakaan ottelussa.

- Vähän tulee tilanteet vielä syliin, siinähän se pelaamattomuus näkyy. Omat hommat on pystynyt jotenkuten hoitamaan, mutta ei tähän tietenkään tyytyväinen voi olla. Joukkuetta pitäisi pystyä auttamaan enemmän, Ilves-kapteeni pohtii.

» Lähetä palautetta toimitukselle