Kanadalaispakki kehui joukkueensa kemiaa murskavoiton jälkeen

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Ben Hutton (numero 10) on kirjauttanut kolmesta ottelusta yhteensä yhden syöttöpisteen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Ensimmäisiä MM-kisojaan pelaava NHL-tulokas Ben Hutton on syystäkin tyytyväinen joukkueeseensa. Kemiat toimivat ja tulosta tulee.

− Täällä on ollut mahtavaa. Vielä kun meidän esityksemme ovat olleet niin hyviä, niin se auttaa, Kanadan puolustaja Ben Hutton kehui Kanadan murskattua Valko-Venäjän peräti lukemin 8−0.

Valko-Venäjä-ottelua edelsi voitto Yhdysvalloista lukemin 5−1 ja Unkarista numeroin 7−1.

Huttonilla on henkilökohtaisesti takanaan tulokaskausi Vancouver Canucksissa. Canucksista mukana on myös hiukan kokeneempi Chris Tanev, jonka mukana olosta Hutton on iloinen.

− On kiva, että meillä on puolustuksessa nuoria ja aika vikkeliä pelaajia, pystymme oppimaan toisiltamme paljon. Chrisiä taas katsomme ylöspäin, hänestä on tullut ikään kuin johtaja meille, Hutton kuvaili Kanadan pakistoa.

Tanev on myös ainoita tuttuja pelaajia Huttonille Kanadan joukkueesta.

− En ole pelannut kenenkään näiden jätkien kanssa, mutta kemiat toimivat niin jäällä kuin jään ulkopuolella, se varmasti auttaa pitkässä juoksussa meitä.

Viettääkö Hutton seurakaverin kanssa aikaa myös kaukalon ulkopuolella?

− Olen koittanut pysyä hänestä kaukana, Hutton nauroi.

− No ei, vietämme yhdessä aikaa. Pelaamme hotellilla pingistä ja käymme syömässä. On ollut kiva käydä kaupungilla, se on hyvin ainutlaatuinen, mahtavat joet ja kaikki.

» Lähetä palautetta toimitukselle