Kaksi maalia ampunut Repo luottaa kokemukseen: "Kovissa paikoissa kovat jätkät mitataan"

LIIGA / Haastattelu
Repo pääsi tuulettamaan maaliaan Kuopiossa kahdesti.
Kuva © Jarno Hietanen
Sebastian Repo paukutti kiekon kahdesti KalPa-verkkoon. Mies muisteli ottelun jälkeen maalejaan luotti joukkueensa kokemukseen kovista paikoista.

Eräs Tapparan vierasvoiton sankareita oli kaksi maalia tehnyt Sebastian Repo. Kesken kauden Lahden Pelicansista Tapparaan siirtynyt Repo ei miettinyt pitkään Tapparan nousua ottelusarjassa tasoihin, vaan käänsi jo katseensa huomiseen.

− Tämä tilanne pitää nyt nollata kokonaan. Nollat tauluun vaan ja keskittymään seuraavaan otteluun, Repo kertoi keskittyneesti.

Sen verran mies kuitenkin suostui joukkueen nousua avaamaan, että listasi kokemuksen vastaavista pudotuspeliotteluista joukkueen eduksi.

− Varmasti kokemus vaikuttaa. Meillä on pelaajia, jotka ovat voittaneet ja olleett kovissa paikoissa. Kovissa paikoissa kovat jätkät mitataan, Repo muisteli vanhaa sanontaa.

Maalejaan Repo muisteli lyhyesti.

− Ensimmäisessä maalissa pääsin hyvästä paikasta ampumaan ja meni patjan yli maaliin. Toisessa sain Krisseltä maailmanluokan syötön, siitä oli helppo laittaa maaliin, Repo kehui Kristian Kuuselan syöttöä.

Miehen toisen maalin tekotapa oli miehelle mieleinen.

− Minulla on hyvä veto. Tykkään ampua suoraan syötöstä, se on vaarallisempaa maalivahdille, Repo kertasi laukaustaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle