Kärppien ja Kemppaisen resepti tulevaan otteluun: ”Urku auki ja kaasu pohjaan!”

LIIGA / Haastattelu
Kemppaisen kentällinen on pelannut erinomaisesti finaaleissa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net

Kevään viides finaali päättyi lopulta kotijoukkue Kärppien eduksi maalein 2−1. Keskushyökkääjä Joonas Kemppainen oli silmin nähden tyytyväinen voitosta.

− Tämä oli todella vahva peli meiltä ja ehkä koko sarjan paras peli. Saimme rummutettua meidän omaa systeemiämme ja olimme kuskin paikalla koko pelin ajan, kommentoi Kemppainen illan ottelua.

Kemppaisen mukaan Kärpät ei ollut aivan parhaalla tasollaan aiemmissa otteluissa esiintynyt.

− Vähän tuntuu, että olemme menneet käsijarru päällä ja olleet liian varovaisia. Puhuimme ennen peliä, että nyt annetaan mennä vain. Ei tässä tilanteessa enää siten hävittävää ole.

Tuomaritoiminta on ollut finaalisarjan suuri puheenaihe mediassa ja foorumeilla. Kärppien joukkueen sisällä asialle ei ole ylimääräisiä ajatuksia uhrattu.

− Emme keskity tuomareihin, vaan ainostaan omaan peliimme. Siinä on riittänyt aivan tarpeeksi miettimistä ja hiomista, kommentoi Kemppainen.

Tappara johtaa nyt finaalisarjaa voitoin 3−2. Kanada-malja on siis tamperelaisille katkolla myös tulevassa perjantain finaaliottelussa. Kärpillä on selkeä resepti, jolla seuraavaan koitokseen lähdetään liikkeelle.

− Meidän pitää lähteä siihen otteluun samalla tavalla kuin tähän peliin. Eli ei muuta kuin kaasu pohjaan ja urku auki!

− Näistä eivät pelit parane, ja siksi tällaisista hetkistä pitää nauttia ja laittaa itsensä täysillä likoon. Nyt ei mietitä vielä mitään kesälomia, vaan vaihto kerrallaan mennään eteenpäin, päätti Kemppainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle