Kärppäkäskijä Mikko Manner: "Ässät teki meistä hermostuneen"

LIIGA / Haastattelu
Mannerilla riittää pähkäiltävää, Kärppien hyvä vire on kadonnut.
Kuva © Sirpa Pöyhönen
Oululaisten paraatimarssi kohti välieriä ei olekaan niin helppo tehtävä, kuin runkosarjan sarjataulukon perusteella olisi voinut olettaa. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli ottelun jälkeen niukasta voitosta huolimatta varsin nöyrä, ja jopa vaisu.

Ässät sai kolmannessa erässä useita paikkoja tasoittaa ottelu, mutta maaliin asti kiekkoa ei enää saatu. Kärpät oli paikoin melkoisen aseeton Ässiä vastaan.

– Pienet on marginaalit. Ässät puolusti hyvin, sumputti keskialuetta loistavasti ja teki vastaiskuja, Manner sanaili.

Ässät pelasi ottelussa vapautuneemmin, sen sijaan oululaisjoukkue pelasi kuin virheitä peläten. Kärppien runkosarjasta tuttu vapautunut hyökkäyspeli loisti monin paikoin poissaolollaan.

– Ässät teki meistä vähän hermostuneen. Meillä on kuitenkin halu pärjätä, mutta kun meillä on runkosarjan voittajan suosikinpaineet niskassa, niin me ei tällä hetkellä ehkä pystytä pelaamaan parasta kärppäkiekkoa, mitä me on tällä kaudella pelattu, Manner totesi.

Pudotuspeleissä kyse on kuitenkin vain voitoista.

– Loppujen lopuksi sillä, miten voitto tuli, ei ole kuitenkaan mitään merkitystä, vain tulos merkitsee. Tällä kertaa olimme onnellisten tähtien alla, tuurikin oli meidän puolella. Hieno voitto, Manner huokaisi.

» Lähetä palautetta toimitukselle