JYPin Jarkko Immonen puolivälieräsarjasta: "Emme oikein päässeet maalipaikoille"

LIIGA / Haastattelu
JYPin Jarkko Immonen oli ottelun jälkeen pettynyt.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

JYPin kausi päättyi torstaina Helsingissä, kun HIFK eteni välieriin otteluvoitoin 4−2. JYP oli sarjassa johdossa otteluvoitoin 2−1, mutta HIFK voitti tämän jälkeen kolme ottelua putkeen. 

− Kesken kyllä jäi, mutta ei voi mitään. HIFK pelasi hyvin, JYPin kokeneisiin hyökkääjiin kuuluva Jarkko Immonen mietti puolivälieräsarjasta.

− Jos eilistä (keskiviikon) peliä ei lasketa, niin emme oikein päässeet maalipaikoille. HIFK pelasi ja puolusti keskustaa tosi hyvin. Tasaisia vääntöjähän ne oli, hän jatkoi.

Immosen mukaan ottelusarjan ratkaisu oli HIFK:n laadukas puolustuspelaaminen.

− He puolustivat keskustaa tosi hyvin ja fiksusti. He eivät antaneet meille kovin paljoa ylivoimahyökkäyksiä. He pelasivat fiksua ja hyvää puolustavaa peliä. Meidän olisi pitänyt ylivoimalla tekemään enemmän maaleja.

− Ei kauheasti ollut paikkoja kummallakaan missään peleissä. Ylivoimalla olisi pitänyt pystyä tekemään vähän enemmän sitten, Immonen harmitteli.

Yksi asia, joka toi torstain ratkaisuottelulle mielenkiintoa, oli edellinen ottelu Jyväskylässä. JYP meni viidennessä puolivälieräkohtaamisen ensimmäisessä erässä nopeasti viiden maalin johtoon, mutta HIFK tuli tasoihin ja otti lopulta voiton.

Tuollaisen johdon menettäminen ja ottelun häviäminen on henkisesti kova paikka. Immosen mukaan edellinen ottelu oli kuitenkin nollattu.

− Mielestäni kaikki olivat kyllä valmiita tänään. Tiesimme tilanteen ja totta kai se eilen (keskiviikkona) otti päähän. Se kuitenkin unohdettiin jo eilen ja tänään keskityimme peliin

Immosen mielestä edellisen ottelun häviäminen ei kuitenkaan ollut ratkaisevaa pudotuspelisarjan kannalta.

− En halua ainakaan uskoa sitä. Tulimme tänään ihan hyvin peliin, oli tiukka ja tasainen vääntö. Olisimme voineet noustakin.

− HIFK teki yli- ja alivoimalla ja mekin teimme ylivoimalla, että siinähän se meni sitten. Se on jossittelua, jolle ei voi mitään. He ansaitsivat paikkansa jatkoon, hän päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle