Juuso Puustinen: "Tulemme olemaan keskiviikkona vahvoja"

LIIGA / Haastattelu
Juuso Puustinen teki maanantaina joukkueensa ainoan maalin.
JYP hävisi Helsingissä HIFK:lle maanantaina 4−1. Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 2−2. Kohtaamisen jälkeen median eteen asteli JYP-hyökkääjä Juuso Puustinen.

Neljännen ottelun henki Helsingissä oli selvä. JYP johti ottelusarjaa 2−1 ja voitolla se olisi taannut loistavat lähtökohdat keskiviikon kamppailuun Jyväskylässä. Toisin kuitenkin kävi. Ensimmäisen erän alussa Janne Kolehmaisen ottamat jäähyt kostautuivat ja HIFK siirtyi 2−0-johtoon.

− Tänään hävisimme, ja toki minua harmittaa, että päästimme kaverin niin helpolla karkuun. Syöttöjen laadussa oli suuria ongelmia ja paljon jäi parannettavaa. Yritimme kuitenkin loppuun asti, ja se on pääasia. HIFK puolusti tänään hyvin ja heidän maalivahtinsa on aika lämpöinen, jos näin voi sanoa, kertasi JYP-hyökkääjä.

Puustinen iski joukkueensa ainoan maalin ylivoimalla.

− Tuollaisia tilanteita siunaantuu paljon ylivoimalla. Olemme saaneet kiekkoa toimitettua maalille ja paluukiekkoa hakattua sisään. Ylivoima pyöri tänään moneen otteeseen hyvin, maalit vain jäivät sitä yhtä osumaa lukuun ottamatta puuttumaan, totesi Puustinen.

HIFK-puolustaja Markus Kankaanperä kävi kuuman sananvaihdon Puustisen kanssa ottelun ollessa puolessavälissä.

− Kankaanperä on sosiaalinen kaveri. Hän tuli kyselemään kuulumisia, laitahyökkääjä kuittasi.

Puustinen pelasi HIFK:ssa ennen siirtymistään Jyväskylään. Nyt pudotuspeleissä on vastassa hänen entinen seuransa.

− Odotin pudotuspelejä innolla. HIFK puolestaan ei herätä minussa mitään tunteita, nyt pelataan.

Keskiviikkona pelit jatkuvat Jyväskylässä.

− Hyppään tästä bussiin. Huomenna on välipäivä, sitten pelipäivä ja niin edelleen. Tulemme olemaan kotona vahvoja, lopetti Puustinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle