Juuso Puustinen: ”Alakauhoja lähdetään hakemaan”

LIIGA / Haastattelu
Juuso Puustinen antoi Tommi Taimin maaliin syötön perjantaina.
Pudotuspelit pyörähtivät käyntiin Helsingin perjantai-illassa, kun HIFK peittosi Pelicansin lukemin 5-1. Helsinkiläisten ensimmäistä maalia oli pohjustamassa Juuso Puustinen.

- Tämä oli meiltä hyvä peli. Lähdimme hakemaan voittoa ja saimme mallikkaan avauksen. Tiedostamme kuitenkin ettei tällainen peli riitä sarjan voittoon, aprikoi Juuso Puustinen.

HIFK:llä on takanaan pitempi huilijakso, kun Pelicans mitteli KalPan kanssa jatkopaikasta.

- Pitempi tauko on hyvä juttu. Olen itse kokenut pudotuspelien ensimmäisen kierroksen niin monta kertaa, että voin hyvillä mielin olla nyt, kun meni näin päin, kertoi Puustinen.

HIFK:n urakka jatkuu heti lauantaina.

- Meillä on missio, yksi tavoite. Se on ihan se ja sama tekeekö yksi jätkä yhdeksän maalia vai joka mies viisi, hyökkääjä julisti.

Puustinen ei ole itsekään mikään eilisen teeren poika maalinteossa. Hänen tavaramerkikseen on muodostunut tuulettaa maalia vain ja ainoastaan yhdellä tavalla. Toimittaja on keksinyt nimetä sen "alakauhaksi."

- Alakauha kuulostaa oikein savolaiselta. Lähden joka pelissä niitä hakemaan, mutta tänään tuli ainoastaan syöttöpiste, Puustinen naurahti.

» Lähetä palautetta toimitukselle