Juujärvi: "Annetaan pölyn laskeutua"

MESTIS / Haastattelu
Juujärven jatkosuunnitelmat ovat auki.
Kuva © Teemu Eirtovaara
KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi kehui ottelun jälkeen oman joukkueensa tason nostamista. Samalla hän nosti esille pienen epäröinnin valmentajauransa jatkumisesta Kouvolassa.

Finaalisarjan viimeisestä ottelusta tuli odotetusti tähän mennessä tasaisin kohtaaminen. Kokonaisuudessaan sarja meni lopulta Jukureiden nimiin selvästi.

- Neljän maalin keskiarvolla tehtiin maaleja pudotuspeleissä. Puolustuspelin kovuudessa hävittiin ainoastaan Jukureille. Täytyy kuitenkin muistaa että kolme A-ikäistä pelaajaa oli meidän puolustuksessa, jotka kaikesta huolimatta ottivat olosuhteisiin nähden hyvin roolia, KooKoon päävalmentaja Juha Juujärvi kehui.

KooKoo joutui pudotuspelien aikana haastavaan tilanteeseen, kun joukkueen molemmat maalivahdit kärsivät pienistä vammoista. Mikko Rämön ja Kristian Järvisen vammat vaativat kauden jälkeen leikkaushoitoa.

- Toisen ottelun jälkeen meillä oli kaksi loukkaantunutta maalivahtia ja jouduttiin miettimään, kumpi pystyy pelaamaan. Järvisellä meni polvi helmikuussa, ja sen jälkeen on ollut vähän kiikunkaakun, että pystyykö pelaamaan. Rämö osoitti tänään kuitenkin kipukynnyksensä ja antoi meille mahdollisuuden voittaa, Juujärvi jakoi kiitosta.

Juha Juujärvellä on voimassa oleva sopimus KooKoon kanssa ensi kaudestakin. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Juujärvi ei ollut vielä varma, nähdäänkö hänet Kouvolassa ensi kaudellakin.

- Istutaan joukkuejohdon kanssa alas. Haluan myös jutella muutaman avainpelaajan kanssa siitä, mitkä ovat heidän suunnitelmansa. Minun täytyy myös miettiä itse, mikä on se hinta, minkä haluaa tästä hommasta maksaa. Asumme kuitenkin perheen kanssa Lahdessa, ja kotona on kaksi pientä lasta. Kuka tätä hommaa ensi kaudella sitten pyörittääkin, niin uskon, että KooKoolla on nousujohteinen ja hieno ensi kausi, pohti Juujärvi.

» Lähetä palautetta toimitukselle