Junttila Kärppien mestaruusmaalista - "Late olisi repinyt pään irti, jos Aho ei olisi onnistunut"

LIIGA / Haastattelu
Junttila oli yksi Kärppien avainpelaajista finaaleissa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net

Hieman ketjukavereidensa Joonas Donskoin ja Joonas Kemppaisen varjoon jäänyt Julius Junttila mutusteli rauhassa banaania kärppäkopissa kultamitali kaulassaan ja kertaili rauhalliseen tyyliin mennyttä kautta.

− Ei kai voi olla kuin tyytyväinen, kun voitimme mestaruuden. Meillä oli aivan loistava kenttä. Oma loukkaantuminen harmittaa hieman, sillä jouduin olemaan kuusi viikkoa sivussa.

− SaiPa-sarjan toisen pelin jälkeen meillä oli iso palaveri. Mietimme mitä me haluamme tältä keväältä. Sen jälkeen aloimme pelaamaan joukkueena ja tässä on tulos, Junttila kertasi.

Minkälaisilla fiiliksillä seurasit Sebastian Ahon mestaruuden ratkaissutta maalia?

− No se oli täysin meidän pelitavan vastainen juttu. Latehan (Lauri Marjamäki) olisi repinyt pään irti, jos se ei olisi onnistunut siitä. Se yllätti varmaan Tapparankin, kun eivät odottaneet, että joku hakee haukena siellä, Junttila naureskeli.

Miten ilta jatkuu tästä?

− No Juha Junno on varmasti järjestänyt illallisen taas. Saa nähdä, miten yö sujuu sen jälkeen. Aamulla varmasti kerätään jätkät taas kasaan ja lähdetään rakentamaan uutta päivää varmasti jostain karaokebaarista, Junttila suunnitteli.

Kuka toimii seremoniamestarina, nyt kun Juhamatti Aaltonen ei kuulu enää joukkueeseen?

− Vallinin Ari on hyvä vaihtoehto. Arska on hyvä noissa hommissa ja sille maistuukin hyvin, Junttila päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle