Joukkueestaan ylpeä Seidenberg: "Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Vaikka Saksa hävisi Kanadalle, voi joukkue olla ylpeä tekemisestään.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Saksan puolustajakonkari Dennis Seidenberg puntaroi kisaisännän turnausta niukkaan taistelutappioon päättyneen Kanada-puolivälierän jälkeen.

Kisaisäntä Saksan turnaus päättyi urhoollisen taistelun jälkeen puolivälierissä Kanadalle maalein 2−1.

− Turnauksessa oli hyvä meininki koko ajan. Kannattajamme tukivat meitä ja areena oli täynnä ihmisiä illasta toiseen, kiitteli Saksan kokenut puolustaja Dennis Seidenberg ottelun jälkeen.

Kanada ei saanut iskettyä kiekkoa kovin montaa kertaa Saksan maaliin, mutta vaahteralehtipaidat olivat silti piirun verran edellä pelillisellä saralla.

− Liian usein emme olleet tarpeeksi kärsivällisiä. Teimme liikaa virheitä. Tässäkin ottelussa annoimme liikaa vastahyökkäyksiä, Seidenberg harmitteli.

Puolustajakonkarin veli Yannic Seidenberg iski Saksan kavennusmaalin päätöserän loppupuolella. Dennis oli iloinen alivoimalla syntyneestä osumasta.

− Se tuntui hienolta. Olimme alivoimalla, ja silloin on aina hienoa onnistua maalinteossa. Olisimme halunneet saada itsestämme enemmän irti maalin myötä, mutta emme saaneet painetta aiheutettua Kanadan päätyyn.

Seidenbergin mielestä kanadalaiset eivät olleet ylivoimaisia illan kamppailussa, vaan Saksalla oli oikeasti mahdollisuus voittoon. Jossittelemaan Seidenberg ei kuitenkaan lähtenyt.

− Kanada oli vahva, mutta me myös annoimme kiekon pois liian helposti. Me pelasimme paremmin, mutta peli päättyi miten päättyi.

Kaiken jälkeen Saksa voi olla tyytyväinen MM-kisarupeamaansa, sillä joukkue palasi pudotuspelijoukkueeksi.

− Joukkue antoi joka pelissä kaikkensa. Nyt pääsimme puolivälieriin, vaikkemme olleet muutamana vuonna yltäneet vastaavaan, puntaroi Seidenberg.

» Lähetä palautetta toimitukselle