Jenkkihyökkääjällä selvät suunnitelmat: "Olut maistuu hyvältä ison voiton jälkeen"

MAAJOUKKUE, NHL / Haastattelu
Lewis iski ottelun avausmaalin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Yhdysvallat otti kolmannen perättäisen voiton, kun se kaatoi suosikkijoukkue Venäjän maalein 4−2. Trevor Lewisin suunnitelmat olivat selvät - oluelle.

Venäjän joukkue on huikean taitava joukko yksilöitä, jonka se osoitti taas maanantaina. Yksin puskemiseksi meni. Jenkit osoittivat selvästi tarmokkaampaa taistelutahtoa ottelun ratkaisuhetkillä.

Ottelun avausmaalin erikoisesta pompusta iskenyt Los Angeles Kings-hyökkääjä Trevor Lewis kertoi sen, minkä katsomoonkin näki.

− Meillä on nuori, tuore ja nälkäinen joukkue. Aloitimme hyvin, mutta nostimme vähän jalkaa kaasulta, ja he pääsivät mukaan. Kolmannen erän 3−1-maali oli todella tärkeä, Lewis kuvaili ottelun kulkua.

Lewis pelaa yhdessä New York Islandersin Brock Nelsonin ja Jack Eichelin kanssa. Eichel on ketjun moottori, ja parantanut peliään huomattavasti turnauksen edetessä. Hän on selvästi joukkueen parhaita pelaajia, ja osoitti erityisesti aloituksissa vahvuutensa. Lewis taas on vahva vääntäjä, jonka puolustustaidoille oli maanantainakin käyttöä.

− Jack näkee jään todella hyvin, mahtavaa pelata hänen kanssaan. Kun Brock vielä tekee tilaa isona miehenä, pelaaminen on hauskaa.

Kingsin kausi päättyi runkosarjaan, ja Lewisin mukaan kauden päättäminen positiivisiin tunnelmiin on tärkeää. Venäjän tähtien marssiessa Jevgeni Malkinin johdolla media-alueen läpi päät painuksissa, yhdysvaltalaisilla oli iloisempaa.

− Tšekkiläinen olut maistuu hyvältä ison voiton päälle, Lewis hymyili.

Yhdysvaltojen seuraava ottelu on vasta torstaina, joten ehkä huomisen voi viettää vähän vähemmän tuoreenakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle