Jan-Mikael Järvinen: "TPS:n kotietu vaikuttaa peliin niin, että me aloitamme vieraissa"

LIIGA / Haastattelu
Jan-Mikael Järvinen lähtee hyvässä vireessä auttamaan joukkuettaan TPS:n kaadossa.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com

Tapparan hyökkääjä Jan-Mikael Järvinen vastasi tiistaina toimittajan soittoon iloisella mielellä, ja yhtä tyytyväisenä mies odotti myös tulevaa välieräsarjaa TPS:ää vastaan.

− Kevät on hienoa aikaa! Ulkona paistaa aurinko, ja kaukalossa saadaan lähteä täysillä tuulta päin, kun tämäkin sarja lähtee taas nollista, Järvinen nauroi.

Tappara kohtasi runkosarjassa turkulaiset neljästi ja hävisi kaikki ottelut, mutta synkähköt tilastot eivät kuulu Järvisen puheissa.

− TPS on vahva joukkue, sillä heillä on paljon kokemusta, mutta myös nuorta intoa. Tässä vaiheessa on kuitenkin enää neljä parasta joukkuetta mukana, joten täysillä saa painaa joka tapauksessa, hyökkääjä kommentoi.

Välieräsarja aloitetaan Turussa, joten Tappara ei pääse nauttimaan kotiedusta tänä keväänä. Sillä ei kuitenkaan Järvisen mukaan ole suurta merkitystä pelaamiseen.

− TPS:n kotietu tarkoittaa sitä, että me aloitamme vieraissa. Muuten meillä on selvät sävelet tekemiseemme, joten peliin se ei sillä tavalla vaikuta, hyökkääjä arvioi.

Aiempina pudotuspelikeväinä Järvinen itse on onnistunut tekemään yhteensä kolme maalia, mutta tänä vuonna tilastoissa keikkuu jo kaksi osumaa. Onko omassa pelissä tapahtunut jotain muutoksia vai mistä moinen johtuu?

− Se tuntuu olevan monelle outo juttu, että meikäläinen osuu! Samanlaista peliä olen pelannut, mutta nyt olen sattunut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Eivätkä ne omat pisteet ole se tärkein asia, vaan se, että pystyn auttamaan joukkuetta eteenpäin, Järvinen täsmensi.

» Lähetä palautetta toimitukselle