Itseensä pettynyt Ville Pokka: "En tiedä, milloin tämä unohtuu"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Pokka pelasi ailahtelevan turnauksen Leijonien takalinjoillla.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Leijonien puolivälierätappio Sveitsille puhuttaa varmasti vielä pitkään. Ville Pokka marssi ensimmäisten pelaajien joukossa pois kisa-areenan jäältä.

Leijonat hävisi katastrofaalisesti MM-kisojen puolivälierän Sveitsille maalein 3−2. Puolustaja Ville Pokka oli todella allapäin marssiessaan median eteen Herningin areenan uumenissa.

− Pettynyt olo. En tiedä, ei tullut sitä, mitä lähdettiin hakemaan. Sveitsi pelasi hyvän pelin, ja sai toisessa erässä nopeat maalit. Emme vaan saaneet lopussa tasoitusta, Pokka aloitti.

Alkusarjassa Suomella oli tämän tästä ongelmia otteluihin latautumisessa. Tästä ei torniolaislähtöisen Pokan mielestä ollut kyse tällä kertaa.

− Valmistautuminen oli kunnossa. Emme vain voittaneet tänään. On kai näitä aiemminkin ollut, mutta joka kerta harmittaa.

Omasta turnauksestaan Pokka oli varsin lyhytsanainen, mutta rehellinen.

− En saanut parasta irti. Jäi piippuun.

Tappio oli lohkonsa voittaneelle leijonaryhmälle giganttinen pettymys, ja turnauksen jälkipyykkiä pestään varmasti kauan.

− En tiedä, milloin tämä unohtuu. Varmasti menee jonkin aikaa sulatella. Päivä kerrallaan on mentävä. Kotiin Ouluun menen kesän viettoon. On yritettävä parantaa tästä.

» Lähetä palautetta toimitukselle