Huttu keitti KeuPan mestaruuden − "Kyllä se helkkarin hienolta tuntui!"

MESTIS / Haastattelu
Teemu Huttu iski ratkaisevan maalin.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/

KeuPan Mestis-mestaruuden ratkaisi Teemu Huttu ajassa 64.23, kun sentteri sohi kiekon verkkoon maalin edustalla. Samalla KeuPan kannattajat repesivät liitoksistaan ja tunnelma oli kuin kotihallissa.

− Kyllä se helkkarin hienolta tuntui iskeä ratkaisumaali! Maali roikkui ilmassa kolmannen erän, jossa olimme niskan päällä. Uskoimme, että jatkoajalla kairaamme voiton, että ei tarvitse seitsemänteen peliin mennä, Huttu ilakoi lupsakkaasti.

KeuPa voitti myös runkosarjan ja hävisi ennen finaaleja pudotuspeleissä vain kerran. Lopulta keuruulaisten vyörytys oli TUTOllekin liikaa.

− Runkosarjassa oli koko ajan hyvää peliä. Välillä oli huonoja jaksoja, mutta saimme käännettyä ne aina hyväksi. Meillä oli hyvä tunne joukkueessa sekä tosi hyvä joukkuehenki, ja nämä kantoivat näin pitkälle.

Keuruulla on villinnyt kiekkobuumi koko kevään, ja viimeiseen otteluun Turkuun saapui Keski-Suomesta neljä bussilastillista kannattajia.

− On ollut todella hieno kausi, runkosarja ja tämä huipentuma. Tämä on todella hieno homma meille pelaajille ja koko Keuruulle, Huttu summasi mestaruuden merkityksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle