TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Huhtasen show

LIIGA / Haastattelu
Ässien laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen oli vireessä HPK:ta vastaan. Mies ampui ensimmäisen 30 minuutin aikana kiekon kolmesti peräkkäin vierasjoukkueen maaliin. Jatkoaika kyseli miehen kuulumiset ottelun jälkeen.

Ässät 3-0-johtoon avauserässä siirtänyt laitahyökkääjä Tuomas Huhtanen tempaisi toisen kolmanneksen ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana kaksi maalia lisää. Puhdas hattutemppu sai tunnustuksensa knallin ja Marko Mäkisen kentälle heittämän kypärän muodossa.

– Ei näitä paljon ole tullut. En ole koskaan mikään snaipperi oikein ollut, Ässien juniorimyllyn läpikäynyt Huhtanen tunnusti.

Huhtasen kauden maalisaldo näyttää nyt yhdeksää maalia. Läpimurto liigajäille onkin lopullisesti tapahtunut.

– Olen minä uskonut, että alkaa uppoamaan. Välillä on vaan ollut 15 vetoakin eikä yhtään ole osunut. Nyt taas yhtäkkiä tuntui, että kaikki menee.

Hyökkääjälupauksen rinnalla pelaavat Antti Mäkilä ja Severi Sillanpää ovat Huhtaselle tuttuja kavereita. Miesten ura Ässissä on kulkenut käsikynkkää juniorivuosista lähtien.

– Kyllä tässä on molemmilla osuutta. Tiedän, että kiekko tulee Severiltä ja Antilta minulle. He taas tietävät, etteivät sitä minulta saa, Huhtanen naurahti.

» Lähetä palautetta toimitukselle