HPK:n Juha Koivisto: "Ryöstö mielessä seuraavaankin kohtaamiseen"

LIIGA / Haastattelu
Koivisto toivoo lisää fyysisyyttä tuleviin kohtaamisiin.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
JYP otti kotiedun takaisin voittamalla HPK:n Hämeenlinnassa 3−1. HPK taisteli tasoitusosumasta viimeiselle minuutille saakka, kunnes JYP lopetti pyristelyn laittamalla kiekon tyhjään maaliin.

HPK:n Juha Koivisto kommentoi ottelun kulkua pelin jälkeen. Pettymys on tietysti aina tappion jälkeen päällimmäisenä mielessä, mutta ottelusta löytyi myös paljon hyvää.

− Samalla kaavalla mentiin kuin edellisetkin kohtaamiset, eli tiukkaa taistelua ja niukasti maaleja. Positiivista oli vähäinen jäähymäärä, vaikka ottelu vastustajalle lopulta kääntyikin, Koivisto kommentoi.

HPK kävi lauantaina ryöstöretkellä Jyväskylässä, ja nyt JYP maksoi potut pottuina voittamalla ottelun Hämeenlinnassa.

− Kyllä me nyt jatketaan samalla ja hyväksi koetulla kaavalla. Seuraavaan otteluun lähdetään jälleen ryöstö mielessä.

Joukkueiden välille tulee sarjan vanhetessa pieniä jännitteitä, jotka näkyvät luonnollisesti fyysisyyden muodossa.

− Nyt nähtiin jo isoja taklauksia puolin ja toisin, mikä on tietysti hyvä juttu. Muutenkin kentällä näkyi enemmän kahinaa kuin aikaisemmissa otteluissa. Nyt fyysisyys oli ihan hyvällä tasolla, mutta ei haittaa yhtään, jos sitä saadaan vielä lisää. Pelissä oli hyvä pudotuspeli meininki.

JYP näytti kahdessa ensimmäisessä maalissaan myös pudotuspeleistä tuttua peräänantamattomuutta. Pomppivat kiekot kuuluvat myös keväiseen kiekkoon.

− Tänään kyllä hieman kimpoili kiekko vierasjoukkueelle maalin edessä.

−  Meidän osumassa saimme kulmapelin pyörimään ja Niko Kapanen näki hienosti, että olin jäänyt maalin edustalle yksin. Sain siitä sitten nostettua kiekon maaliin.

JYP meni jälleen nopeasti ottelussa johtoon lähes heti kotijoukkueen tasoituksen jälkeen.

− Harmittavasti heti perään tuli legendaarinen "maalin jälkeinen vaihto", missä kolisi saman tien toisessa päässä. Meillä oli hyvin vielä aikaa kivuta tasoihin, mutta tänään emme siinä onnistuneet, Koivisto harmitteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle