Honkalehto tyytyväinen Ulkojäät-tapahtumaan, vaikkei tulostavoite täyty

LIIGA / Haastattelu
Esa Honkalehto kertoi, että rakenteet saatiin paikalleen ajoissa.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto on tyytyväinen Ulkojäät-tapahtumaan. 13 000 katsojaa vetävä katsomo ei ole paikallispelissä loppuunmyyty. Honkalehto kuitenkin uskoo, että yli 10 000 katsojaan päästään molempina pelipäivinä.

Ensimmäisessä Ulkojäät-ottelussa katsomossa on tiivis tunnelma. Ilves-kannattajien katsomopääty on aivan täynnä, ja pitkillä sivuillakin on reilusti katsojia.

− En tiedä ihan tarkalleen, paljonko tähän peliin on myyty lippuja. Silloin, kun lähdin toimistolta, lippuja oli myyty noin 10 500 kappaletta. Uskoisin, että lopullinen määrä on varmaan noin 11 000−12 000, Esa Honkalehto sanoi ensimmäisellä erätauolla.

Myös huomiseen HIFK-otteluun on myyty mukavasti lippuja.

− Ennakkomyynti lupaa, että meillä on mahdollisuus 10 000 katsojaan, jos huominen päivämyynti on yhtä hyvä kuin tänään.

Honkalehto on tyytyväinen myytyjen lippujen määrään. Katsojilta hän on saanut hyvää palautetta.

− Kun on kuunnellut ihmisten spontaaneja kommentteja, niin porukka tuntuu tyytyväiseltä.

Pääosin järjestelyt ovat onnistuneet suunnitelmien mukaan. Haasteilta ei ole kuitenkaan uudella konseptilla järjestetyssä ulkoilmaottelussa vältytty. Kaukalon pleksit menevät nimittäin jatkuvasti huuruun, mikä vaikeutti erityisesti kuvaajien työtä. Pleksejä skrapattiin pitkään ennen ottelun alkua.

− Meidän 20 hengen A-junnuporukkamme tekee kovasti töitä pleksien kanssa, Honkalehto kertoi.

Ilves asetti ennen kauden alkua tulostavoitteekseen 500 000 euron voiton. Puolen miljoonan tili oli tarkoitus tehdä Ulkojäät-tapahtumalla.

− Sanotaan, että emme välttämättä ihan niin paljoa tästä tapahtumasta saa, mutta kyllä me tästä hyvän vaivanpalkan saamme. Tilapäisen tekojään rakentaminen vähän syö meidän nettoamme, mutta kyllä me tästä useamman satkun saamme, Honkalehto sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle