Haatajan tilanteeseen ratkaisu viikonloppuna

LIIGA / Haastattelu
Juha-Pekka Haatajan tilanteeseen ratkaisu viikonlopun aikana.
Kuva © Timo Savela
Kärppähyökkääjä Juha-Pekka Haatajan ja Oulun Kärppien välinen kriisi on edelleen vailla ratkaisua. Haatajan pelaaja-agentin mukaan ratkaisuja voidaan odottaa kuitenkin jo viikonlopun aikana.

Oulun Kärppien ja Juha-Pekka Haatajan välirikko putkahti julkisuuteen viikko sitten MTV:n uutisoitua asiasta.

Viikon aikana kulisseissa on tapahtunut paljon, ja ratkaisuja voidaan odottaa jo tämän viikonlopun aikana.

− Kyllä minä uskon, että jo viikonlopun aikana tulee varmaan joitain ratkaisuja, Haatajan pelaaja-agentti Jarmo Kork kertoo Jatkoajalle.

Haataja ei ole mahtunut neljässä viimeisimmässä liigaottelussa Kärppien kokoonpanoon. Myös syksyllä päävalmentaja Lauri Marjamäki lähetti Haatajan muutaman pelin ajaksi katsomoon.

− Te olette varmasti kaikki nähneet itse, mitä se (Haatajan peli) on ollut. Hän oli syksyllä pari peliä katsomossa. Nyt äijä on ollut useamman pelin katsomossa ja on meidän ykkösäijä, niin ei se voi noin mennä. En minä sitä sen enempää ruodi julkiseti, mutta huono on tilanne, Marjamäki jutteli viime viikonloppuna Haatajan tilanteesta. 

Koirankoppikomennus on ajanut Haatajan katselemaan itselleen uutta työnantajaa. MTV:n uutisen sitaatissa Kork kertoi aiemmin tällä viikolla jättäneensä Haatajan kanssa Kärpille niin sanotun ulosostoesityksen.

Korkin mukaan tämä ei kuitenkaan aivan pidä paikkaansa.

− Toimittaja kysyi, joutuisiko Kärpät maksamaan jotain, jos Haataja lähtisi. Vastasin siihen, että eikö se olisi aivan luonnollista. Jos seura laittaa koirankoppiin ja äijä lähtee muualle, niin kai se nyt jotain tarvisi, Kork sanoo.

Koko viikon jatkuneita neuvotteluita Kork ei halua kommentoida millään tavalla. Näin hän on sopinut yhdessä Kärppien kanssa.

− Olemme sopineet Kärppien kanssa, että kommentoimme asiaa sitten kun kaikki on selvillä. Tämä on kuitenkin vähän kiusallinen tilanne kaikille osapuolille, Kork toteaa.

Haatajan ja Kärppien välinen eripura on ainutlaatuinen myös pitkän linjan pelaaja-agentille.

− Minä olen 23 vuotta tehnyt näitä hommia, eikä ole montaa vastaavaa tapausta ollut.

Siksikö, että tämän tason pelaaja ajautuu tällaiseen tilanteeseen vai siksi, että neuvottelut ovat niin vaikeat?

− Sekä että, Kork päättää.

» Lähetä palautetta toimitukselle