Entinen Ilves-hyökkääjä mukana Valko-Venäjän kirissä ohi Slovakian

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Avauserässä Geoff Platt kerästi tilastomerkinnän vain jäähyn muodossa, päätöserässä entinen Ilves-hyökkääjä saalisti myös syöttöpisteen.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Ilveksessäkin esiintynyt Geoff Platt oli mukana pistetalkoissa, kun Valko-Venäjä kiri päätöserässä Slovakian kahden maalin johdon umpeen ja voitti lopulta 4−2.

− Se oli aikamoinen comeback, Valko-Venäjän Geoff Platt naureskeli joukkueensa mätettyä neljä maalia Slovakian verkkoon päätöserässä.

Kahden erän jälkeen Valko-Venäjä oli laukonut jo 17 kertaa kohti Slovakian maalivahti Julius Hudacekia, mutta joukkue oli silti tappiolla 2−0.

− Kaksi erää oli erittäin turhauttavaa, mutta lopulta saimme onnistumisia laajalta rintamalta, mikä on luonnollisesti hienoa, Platt totesi.

Valkovenäläisten maalintekotalkoot alkoivat päätöserässä reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Platt itse oli syöttämässä Valko-Venäjän 4−2-osumaa.

− Meidän avausmaalimme käänsi ottelun meille, minkä jälkeen meillä oli avoin väylä edessämme. Emme enää sen jälkeen hidastelleet, mikä ratkaisi voiton. Pääsimme peliin niin sisälle, että meille ei enää löytynyt pysäyttäjää, kanadalais-valkovenäläinen hyökkääjä hymyili.

Seuraavaksi Valko-Venäjää vastaan asettuu Saksa, joka päihitti eilen Slovakian peräti lukemin 5−1.

− Katsoin sen pelin ja yllätyin valtavasti Saksan tasosta. Tiesin, että he voivat olla hyviä, mutta Slovakiaa vastaan he olivat mahtavia!

− Meidän pitää perjantaina olla todellakin valmiina heitä vastaan, Platt totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle