Dominik Hrachovina ei heitä kirvestä kaivoon − "Toivo kuolee viimeisenä"

LIIGA / Haastattelu
Hrachovinan torjunnat eivät kantaneet tälläkään kertaa voittoon asti.
Kuva © Sami Kemppainen
Kärppien jatkoerävoitto Raksilassa siirsi oululaiset 3−0-johtoon finaalisarjassa Tapparaa vastaan. Tapparan maalivahti Dominik Hrachovina paiski jälleen töitä pitkän illan, mutta taakse päästetty Juha Koiviston voittomaali jäi päällimmäisenä monen mieleen.

Juha Koiviston tekemä maali näytti menevän hieman helposti Tapparan maalivahdin taakse. Dominik Hrachovina kertoi tilanteen vaikeudesta.

− Kävi vähän sillain, että aavistelin syöttöä, kun se äijä oli takatolpalla. Aloin liikkumaan ja se veti niin sinne jäi paljon tilaa, Hrachovina kertoi.

Jatkoerän alussa Kärppien ollessa ylivoimalla Hrachovina näytti kokevan kovia, kun kiekko napsahti suoraan maskiin. Ongelmana ei kuitenkaan ollut isku itsessään.

− Ei se kova tälli ollut. Tuli vain tosi paljon lunta silmiin sen kiekon mukana. Ei siinä mitään muuta ollut. Osuma ei ollut kova, mutta en nähnyt siinä vaiheessa yhtään mitään, kun kovaa lunta tuli silmiin, Hrachovina kertoi tapauksesta.

Hrachovina kuvaili Tapparan tilannetta kylmän realistisesti finaalisarjan ollessa tilanteessa Kärpille 3−0.

− Meillä ei ole enää mitään hävittävää. Toivo kuolee viimeisenä. Nyt menemme vain nauttimaan ja yritämme kääntää kelkkaa. Katsotaan mihin pystymme. Selkä seinää vasten mennään, eikä tässä vaiheessa pysty enää mihinkään kääntymään.

» Lähetä palautetta toimitukselle