Carlsson ymmällään maalijuhlista: "En muista hullumpaa peliä"

LIIGA / Haastattelu
Carlsson hiljensi Hippoksen.
HIFK suoritti uskomattoman nousun ottelun voittoon Jyväskylässä oltuaan viiden maalin takaa-ajomatkalla. Joukkueen sankari oli Patrik Carlsson.

JYP johti ottelua avauserässä 5−0 ja toisessakin erässä vielä 6−2. Tästä HIFK ei kuitenkaan mennyt lukkoon, vaan lähti pelaamaan vaihto kerrallaan.

Helsinkiläiset suorittivatkin uskomattoman nousun rinnalle, ja jatkoajan kautta vielä ohi.

Ottelun ehdoton hahmo oli läpi sarjan JYPiä kiusannut Patrik Carlsson, joka vastasi sekä HIFK:n ensimmäisestä että viimeisestä maalista. Yhteensä tehopisteitä kertyi 4+1.

− En muista yhtä hullua ottelua. Alussa kaikki tuntui pomppivan meitä vastaan, Carlsson kertasi.

− Pelisuunnitelmamme oli sama kuin joka kerta: uskotaan omaan tekemiseen ja pelataan vaihto kerrallaan.

Carlsson itse jakoi kernaasti kiitosta ketjukavereilleen. Sentteri on pelannut koko pudotuspelit Erik Thorellin kanssa muodostaen loistavan tutkparin, mutta kolmanneksi kaveriksi saapunut Joonas Rask on tuonut peliin vielä uuden lisävaihteen. 

− Ei sillä ole väliä, kuka maalit tekee. Sain hyviä syöttöjä ketjukavereilta. Tästäkin saamme loppujenlopuksi vain yhden voiton mukaamme, sentteri tuumi.

Ennen maaleja Carlsson satutti kätensä sillä seurauksella, että hän joutui taistelemaan yhden vaihdon yksikätisenä. Käsi pysyi haastattelun ajan visusti selän takana.

− Käsi on paremmassa kunnossa kuin koskaan, Carlsson naurahti.

» Lähetä palautetta toimitukselle