Blood debytoi isännän elkein: "Yritin vain vetää hänet kaverimme kimpusta"

LIIGA / Haastattelu
Ben Blood oli toiminnan keskipisteessä heti avausottelussaan Ässä-paidassa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

193-senttinen puolustajajärkäle Ben Blood vaihtoi täksi kaudeksi pussinokat pataässään, kun Ässät teki viime vuonna Pelicansin takalinjoilla luutineen puolustajan kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Blood oli ensimmäisen Ässien paidassa pelaamansa Lukko-ottelun jälkeen innoissaan kokemastaan.

—Paljon kannattajia ja loistava tunnelma. Harjoittelimme yhdessä koko viikon, mutta pelitilanne on aina eri asia. Oli hienoa nähdä, miten muut ajattelevat pelistä ollessaan jäällä, Blood kertoo.

Pitsiturnauksen yleisö oli täpinöissään koko ottelun ajan. Bloodin mukaan yleisön intensiteetti tarttui myös pelaajiin.

—Kun kuulet yleisön ja tunnet sähkön nahoissasi, niin intensiteetti jäällä nousee. Silloin haluaa mennä tilanteisiin entistä kovempaa.

Lukko-pelaajisto oli ottanut Bloodin maalitaulukseen ja tökkäyksiä sekä muita provosointiyrityksiä nähtiin ottelussa useita. Tilanne kärjistyi ottelun loppuhetkillä, kun Blood haki itselleen tanssipartneria lukuisilla poikittaisilla mailoilla.

Lukon Valentin Claireaux oli kovimman riepottelun kohteena, mutta hänkään ei lopulta Bloodin kutsuun vastannut.

—Yritin vain vetää häntä pois meidän kaverimme kimpusta. Hänellä oli ote joukkuetoveristani, jota halusin auttaa hädässä, sanoo Blood virnistäen.

» Lähetä palautetta toimitukselle