Ari Vallin kertoi mestaruusjuhlien reseptin

LIIGA / Haastattelu
Ari Vallinin sopimus Kärpissä päättyi tähän kauteen.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Kärppäpuolustaja Ari Vallin voitti lauantaina jo kuudennen Suomen mestaruutensa. Kokenut mestari kertasi ottelun jälkeen kulunutta kautta ja suunnitteli illan juhlien jatkoa.

− Aina tuntuu mestaruus hyvältä. Tietenkin pelin jälkeen on vähän tyhjä olo. Tällä hetkellä on vain se huojennus, että pelit loppui tälläiseen mestaruuteen. Aika mukavalta tuntuu, Vallin avasi fiiliksiään.

Kärppien kausi oli tietynlaista vuoristorataa. Välillä oli hyviä hetkiä ja välillä huonompia. Myös puolustaja Vallinin kausi kulki samaa rataa.

− Oma kausi oli aika samanlainen kuin joukkueenkin. Oli paljon hyviä hetkiä, mutta oli myös niitä huonompia. Viime vuonna en kärsinyt loukkaantumisista, mutta tällä kaudella tuli vähän liiankin kanssa. Se ei tietenkään hirveän mukavaa ole, kun joutuu katsomaan sivusta ja kuntouttamaan itseään. 

− Loukkaantumiset on näillä minun kropassa olevilla kilometreillä ikäviä. Onneksi kuitenkin pääsin pelaavaan kokoonpanoon tähän loppuun ja pääsin kentällä voittamaan mestaruuden.

Vallin kertoi myös miten Kärppien juhlat jatkuu.

− Juhlat jatkuu kopissa vähän aikaa, sitten varmaan lähdetään syömään jonnekkin ja sitten aamuyöstä mennään saunomaan johonkin. Saunassa viihdytään pitkään.

» Lähetä palautetta toimitukselle