Ari-Pekka Selin Tyrväisen loukkaantumisesta: "Kiekko tuli kasvoihin"

LIIGA / Haastattelu
Juhani Tyrväinen kantaa joukkueensa kultaista kypärää. (Arkistokuva)
HIFK kohtasi tiistai-iltana Pelicansin kotonaan. Ottelusta muodostui vauhdikas, jonka päätteeksi kotijoukkue otti voiton 5-1. Huonoja uutisiakin HIFK:lle tuli, sillä joukkueen kapteeni ja kultakypärä joutuivat jättämään ottelun kesken.

HIFK oli ottelun alusta lähtien valmistautunut vierasjoukkueen kovaan paineeseen. Helsinkiläiset rytmittivät pelaamistaan kiekolla ja pyrkivät tällä vastaamaan Pelicansin erittäin aktiiviseen karvauspelaamiseen.

Tässä kotijoukkue onnistuikin. Hyvä liike hyökkäysalueella ja kiekon siirtely toi HIFK:lle ylivoimia. Ylivoimalla helsinkiläisjoukkue tekikin kolme maalia, kuudesta ylivoimayrityksestä. Kun Pelicans ei omista ylivoimayrityksistään onnistunut, oli ottelun voittaja selviö.

HIFK otti voiton lopulta lukemin 5—1. Varsinkin kotijoukkueen kolmosketju Juhani Tyrväisen johdolla, laidoillaan Vili Sopanen ja Erik Thorell, oli vahvassa vireessä. Tyrväinen itse iski ottelun avausmaalin ylivoimalla, Sopanen saalisti tehot 1+1 ja Thorell 0+2.

Kolmannen erän puolivälissä Tyrväinen sai kuitenkin oman joukkuekaverin purkukiekon suoraan kasvoihin. Tilanteen jälkeen Tyrväinen lähti äkkiä pukuhuoneen suojiin. Ottelun jälkeen hänen tilastaan ei ollut tietoa.

− Kiekko tuli kasvoihin. Katsotaan mikä tilanne, vielä en ole saanut päivitystä tilanteeseen, HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin kommentoi ottelun jälkeen.

HIFK sai myös lisää huonoja uutisia ottelun aikana, kun joukkueen kapteeni Lennart Petrell ei pelannut kolmatta erää.

− Hän oli huonovointinen toisen erän jälkeen. Varmuuden vuoksi otimme hänet sivuun, Selin kertoi.

Mikäli molemmat pelaajat joutuvat olemaan seuraavasta ottelusta pois, kasvaa HIFK:n loukkaantumislista kahdella pelaajalla lisää. Tällä hetkellä heitä on kahdeksan.