Antti Kalapudas uskoo oikean tunnetilan tuovan tulosta

LIIGA / Haastattelu
Antti Kalapudas on kiinnittänyt paikkansa Kärppien liigajoukkueessa.
Isompi rooli ja jääaika kelpaavat nuorten maailmanmestarille. Kärppäsentteri osallistui kahteen ylivoimamaaliin Kärppien voittaessa HPK:n maalein 3-2.

Oulun Kärppien Antti Kalapudas osallistui kotijoukkueen kahteen ensimmäiseen maaliin ja sai kaksi syöttöpistettä. Molemmat maalit tulivat ylivoimalla. Kalapudas on tyytyväinen ylivoiman toimivuuteen.

− Joka pelissä on ylivoima toiminut ja joka pelissä on maali tullut. Siellä on jätkiä maalilla ja toimitetaan kiekkoa ja hakataan riparit sisään. Eipä se mitään kovin rakettitiedettä ole.

Ylivoiman lisäksi Kalapudas pelasi tänään Kärppien toisen kentän keskellä tuttujen laitureiden kanssa. Loukkaantumisten myötä kasvanut rooli ja peliaika kelpaavat nuorukaiselle ja auttavat pitämään pelituntuman.

− Tottakai hieno päästä pelaamaan ja koittaa pelata mahollisimman hyvin ja ansaita paikkaa isommissa rooleissa. Aina ku saa enemmän pelata ja saa tuntumaa niin on enemmän pelissä sisällä.

Päävalmentaja Kai Suikkasen painottama tunne ja kärppäsydän näkyi tänään jo enemmän kentällä. Pienet kahakat ja uhrautuva pelaaminen kertovat hyvästä tunnetasosta.

− Aiemmin ei olla oltu niin tunteella mukana ja ei olla heittäydytty henkisesti peliin. Tänään saatiin tosi hyvä tunne tuolla. Tuohon on hyvä laittaa raja pystyyn ja pitää tuo tunnetila. Se tuo varmasti tulosta.

Kalapudas kaipaa tasaisuutta pelaamiseen

HPK kiri Kärppien johdon kiinni kolmannen erän puolivälissä. Kärppien ykköskenttä juoni kuitenkin nopeasti uuden maalin ja johtoaseman Kärpille. Taisteluvoitto Raksilassa antoi joukkueelle itseluottamusta jatkoon.

− Ei lamaannuttu vaikka kaveri tuli tasoihin vaan jatkettiin hommia. Tehtiin voittomaali ja sen jälkeen puolustettiin erittäin hyvin.

Kalapudas haluaa sekä itseltään että joukkueelta tasaisuutta pelaamiseen, jotta huono alkukausi kääntyisi parempaan suuntaan.

− Jatketaan tästä ja otetaan hyviä asioita mukaan ja koitetaan saada peliä tasaisemmaksi. Itsellä sama homma, tasaisempaa suorittamista ja aina voi vähän parantaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle