Andreas Bernard: "Toivottavasti porilaiset lähtevät huomenna Tampereelle kannustamaan"

LIIGA / Haastattelu
Bernard joutui välillä odottelemaan laukauksia pitkiäkin aikoja.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
Ässät otti avausvoittonsa Ilveksestä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Ilves kaatui Porissa jatkoajan jälkeen 3−2-lukemin. Ässävahti Andreas Bernard kiitteli ottelun tunnelmaa ja kutsui porilaiset torstaiksi Tampereelle.

Ässät nappasi keskiviikkona tärkeän voiton Ilveksestä, kun ässäkapteeni Matti Kuparinen niittasi ratkaisevan osuman jatkoajalla.

Antti Lehtonen sai tehdä Ilveksen maalilla hikisen iltapuhteen, sillä hän torjui porilaisyleisön edessä muikeat 41 kertaa. Aivan niin kiire ei ollut kollega Andreas Bernardilla, joka napsi torjuntoja lähes puolet vähemmän.

Voiton Bernard joukkueelleen torjui, mutta ei homma helpoimmasta päästä ollut.

− Vähän tuo oli kyllä sellainen vaikeampi peli, kun laukauksia ei tullut tasaisesti ottelun aikana. Siitä huolimatta täytyy pitää itsensä jatkuvasti hereillä ja keskittymisen pitää säilyä koko ajan. Lämpimänä täytyy pysyä, vaikka tilanteita ei juurikaan tule, Bernard tuumasi.

Ässien ja Ilveksen pudotuspelikohtaaminen ei tuonut hallille suurta yleisöryntäystä. Ottelun katsojamäärä 3645 on varsin alhainen. Ässävahti kiitteli ottelun tunnelmaa tästä huolimatta.

− Tunnelma oli mielestäni todella hyvä, vaikka katsojia alle 4000 olikin. Yleisö piti hyvin ääntä ja Ilveksen fanejakin oli saapunut paikalle runsaasti. Toivottavasti huomenna Porista lähtee myös paljon porukkaa Tampereelle meitä kannustamaan, Bernard totesi.

Ilveksen viimeisessä runkosarjan kotipelissä oli loppuunmyyty halli, ja tamperelaisväki löytää tiensä Hakametsään varmasti myös torstaina.

− Tykkään pelata siellä [Hakametsässä]. Halli on hieno ja siellä on aina tunnelmaa. Toivottavasti pystymme ratkaisemaan sarjan jo siellä. Nyt nestettä naamaan ja palauttelut käyntiin. Huomenna on uusi päivä ja aamulla lähdemme kohti seuraavaa ottelua, Bernard kuittasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle