Aleksi Rutanen: "Vähän onnekkaasti se kiekko pomppi sieltä putkista"

MESTIS / Haastattelu
Aleksi Rutanen vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista, joka syntyi kolmannessa erässä.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com
Lauantai-iltainen Espoo United-IPK -ottelu ei tarjonnut ainakaan kotijoukkueen maali-iloittelua, sillä espoolaisten ainoasta maalista vastasi espoolaislähtöinen hyökkääjä Aleksi Rutanen. Hyökkääjä pääsi puolittaiseen läpiajoon ja iski kiekon maaliin alivoimalla.

Kotijoukkueen Aleksi Rutanen kommentoi tappioon päättynyttä ottelua varsin lyhyesti. Hyökkääjä ei ollut oikein tyytyväinen joukkueen esitykseen varsinkaan ottelun alkuhetkillä. 

— Alkuun lähdettiin todella huonosti. Kaveri pääsi 2−0-johtoon, mutta sitten vähän parannettiin. Ei kyllä täysin tyytyväinen voi olla. Häviö tuli. 

Rutanen oli yksi espoolaisten valopilkuista varsin mollivoittoisessa lauantain Mestis-kamppailussa, sillä hän iski kauden kolmannen maalinsa kamppailun kolmannessa erässä.

— Siinä alivoimalla yritin tappaa aikaa sekä punnertaa, ja sitten vähän onnekkaasti kiekko sitten pomppi sieltä jostain putkista. 

Espoo Unitedilla on reilu puolentoista viikon tauko ennen seuraavaa Mestis-ottelua. Hyökkääjällä olikin varsin selvä mielipide siitä, minkä pitää muuttua joukkueen pelaamisessa, jotta espoolaiset palaisivat takaisin voittojen tielle.

— Kyllä meidän pitää vähän painottaa noita tiettyjä pieniä asioita. Pelataan viivojen päällä huolellisesti sekä ohjaukset saataisiin kuntoon. Viisikkopelaamista pitäisi myös saada tiiviimmäksi. Veikkaan, että näitä tuon tauon aikana myös hiotaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle