A-maajoukkueen debyytissä nuori puolustaja Bindulis

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Latvian on oltava iskuvalmiina joka ottelussa.
21-vuotias yliopistosarjassa pelaava latvialaispuolustaja Kristofers Bindulis edustaa maataan ensimmäisen kerran aikuisten tasolla. Binduliksen mukaan joukkueen täytyy antaa parhaansa ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Latvialla on ollut kaksi harjoitusta, ja joukkue kohtaa huomenna avausottelussa Tanskan. Kristofers Bindulis uskoo Latvian vahvoihin otteisiin, vaikka Tanska ei tule olemaan helppo vastus.

− Tanska on todella nopea joukkue ja heidän laiturit ovat vikkeliä. Me kuitenkin voimme soveltaa meidän pelaamistamme ja mennä eteenpäin. Meillä on todella hyviä hyökkääjiä, puolustajia, ja tottakai maalivahdit ovat todella hyviä. Uskon, että pärjäämme huomenna hyvin, Bindulis analysoi.

Lohko ei ole Latvialle helpoimmasta päästä, eikä pelien kulkua pysty juurikaan ennakoimaan.

− Meidän pitää pelata meidän parasta peliämme ensimmäisestä ottelusta turnauksen loppuun saakka. Ja tiimityö on kaikki kaikessa, meidän täytyy pelata joukkueena, ja tehdä parhaamme.

Henkilökohtaisia tavoitteita ei Binduliksella ole joukkueen ulkopuolelta kisojen ajaksi.

− Yritän vain tehdä parhaani joukkueen eteen, työskennellä kovasti puolustusalueella ja auttaa hyökkääjiä lähdöissä, ja koska kyseessä on joukkuelaji, täytyy pelata joukkueelle, Bindulis päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle