Ville Meskanen viihtyy uudessa seurassaan − "Ehdottomasti tutut jätkät ovat auttaneet uuteen paikkaan siirtymisessä"

LIIGA / Haastattelu
Ville Meskanen nauttii olostaan Kouvolassa.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti / https://www.instagram.com/fotokuutti
Tampereen Ilveksestä Kouvolaan täksi kaudeksi siirtynyt Ville Meskanen oli helpottuneen oloinen, kun joukkue kaatoi Kuopiossa KalPan voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4−3. Meskanen kertoi viihtyvänsä mainiosti uudessa seurassaan.

Tiistai-illan ainoa liigaottelu pelattiin Kuopiossa, kun KooKoo haki vierasvoiton KalPasta voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 4−3. KooKoon Ville Meskanen myönsi pisteiden maistuvan ajoittain vaikeankin ottelun jälkeen erittäin hyvältä. 

− Oli isot pisteet meille. Tuntui, että olimme vähän jaloissakin ajoittain, ja sitä kautta saimme tänään jopa enemmän kuin olisimme ansainneet. Nämä pisteet otetaan erittäin mielellään vastaan. 

KooKoon lähtö otteluun oli erittäin vaikea, ja ensimmäiseen reiluun kymmeneen minuuttiin kotijoukkue KalPa oli iskenyt kiekon maaliin jo kahdesti. 

− KalPa tuli kyllä vahvasti peliin tänään. Tiesimme, että heillä on hyvin liikkuva joukkue, jossa on paljon pieniä ja taitavia hyökkääjiä. Emme saaneet heitä aisoihin ihan alusta asti ja sitä kautta alku oli vaikea meille. 

Toiseen erään lähdettäessä joukkueen ilme kuitenkin muuttui, ja KooKoo tuli tasoihin alle neljässä minuutissa. 

− Katsottiin hieman, miten KalPa avaa peliä ja koetettiin saada sitä pelattua toisessa erässä pois. Ylipäätään saimme hyvin heräteltyä joukkuetta tauon aikana.

Tämän jälkeen molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen, ja KooKoo oli parempi voittolaukausten jälkeen. 

Meskanen viihtyy Kouvolassa

26-vuotias hyökkääjä siirtyi Kouvolaan täksi kaudeksi kasvattajaseurastaan Tampereen Ilveksestä. KooKoosta löytyy myös paljon Meskaselle tuttuja nimiä, kun joukkueessa pelaavat tällä kaudella muun muassa nimet Teemu Rautiainen sekä Joose Antonen. Lisäksi joukkuetta luotsaa entinen Ilveksen apuvalmentaja Olli Salo

− Ehdottomasti tutut jätkät ovat auttaneet uuteen paikkaan siirtymisessä, vaikka tuskin se mikään ongelma muutenkaan olisi minulle ollut.

Yleisesti Meskanen nauttii Kouvolassa pelaamisesta.

− Olen kyllä viihtynyt täällä erittäin hyvin. Tykkään todella paljon meidän meiningistä täällä hallilla. On ilo pelata KooKoossa. 

Joukkue matkaa heti huomiseksi takaisin Kouvolaan, missä vastaan asettuu huippuvireessä liitävä HPK. Meskanen lähtee otteluun revanssihengessä. 

− Revanssia lähdetään hakemaan, kun viimeksi niille hävisimme. Meillä on paljon jätkiä, joilla on yhteistä historiaa HPK:n kanssa, joten ehdottomasti kyseessä yksi niistä otteluista joka halutaan voittaa. Kovakuntoinen porukka tulee varmasti vastaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle