Videohaastattelussa Jarno Tuokkola – Naiskiekkoasiantuntija analysoi Naisten Liigan alkusarjaa

Muut Sarjat / Haastattelu
Emmi Rakkolainen on ollut kovassa iskussa ja valittiin Naisleijoniinkin
Naisten Liigassa alkusarja on ohi ja joukkueet jakaantuvat ylempään ja alempaan jatkosarjaan. Ylemmässä loppusarjassa pelataan ainoastaan kotiedusta, sillä kaikki pääsevät pudotuspeleihin mukaan.

Naisten Liigassa on jyvät eroteltu akanoista ja jako ylempään ja alempaan jatkosarjaan on valmis. Viimeisestä ylemmän jatkosarjan paikasta käytiin kova taistelu Ilveksen sekä HIFK:n kanssa. Lopulta viime kevään hopeajoukkue Ilves onnistui sarjanousija HIFK:n pitämään takanaan.

Jarno Tuokkola analysoi jälleen syksyn tapahtumia ja pohdiskelee molempien loppusarjojen tuomia mahdollisuuksia. Varsinkin alemmassa jatkosarjassa on panosta yllin kyllin, sillä sieltä pääsevät sarjan kaksi parasta joukkuetta mukaan Liigan pudotuspeleihin. Näin jopa Mestiskarsintojen kautta sarjaan päässeet RoKi ja APV voivat luoda oman tuhkimotarinansa ja kamppailla vaikka Suomen Mestaruudesta keväällä.

Alkuviikosta valitut Naisleijonien sekä Tyttöjen alle 18-vuotiaiden joukkueiden tulevia pelejä käytiin hieman läpi. Naisleijoniin valittu K-Espoon Emmi Rakkolainen on nostanut profiiliaan hienosti ja hän saattaa napata paikan kevään mm-kisajoukkueeseenkin.

Muokattu 7.12.2019 kello 9.53: Otsikkoa muokattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle