Videohaastattelu: Ylivoimalla onnistumisessa oli se pieni ero Tapparan hyväksi

LIIGA / Haastattelu
Jarkko Malinen alkaa päästä täyteen pelikuntoon.
Kuva © Saana Hakala
Tappara iski kaikki kolme maaliaan käytännössä ylivoimalla ja kaatoi KooKoon kotonaan. Loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Jarkko Malinen alkaa lähestyä täyttä pelikuntoaan ja saalisti ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Hakametsässä KooKoo yritti napata pisteitä Tapparalta, mutta jäähyt koituivat tällä kertaa turmioksi. Tappara iski kaksi maalia ylivoimalla ja kolmannenkin kaksi sekuntia ylivoiman päättymisen jälkeen.

Tapparan keskushyökkääjä Jarkko Malinen oli alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi ja on nyt reilun kymmenen pelin jälkeen pääsemässä vihdoin täyteen pelikuntoon. Peliaika ja vastuu ovat kasvaneet koko ajan ja keskiviikkona peli kulki, varsinkin ylivoimalla.

− Ehkä ero oli siinä ylivoimapelaamisessa, me onnistuttiin siinä maalit tekemään. Paremmin alkaa pelikunto jo löytymään, kun on saanut peliaikaakin hiukan enemmän.

Videohaastattelussa käytiin myös hieman läpi voimakkaita poikittaisella mailalla iskemisiä suojaamattomiin paikkoihin. Tällaisesta tilanteesta kehkeytyi myös Hakametsän yleisön riehaannuttanut iskujen vaihto Otto Rauhalan ja Martin Bergerin välillä.

Perjantain paikallisottelusta Malinen odottaa kovaa taistelua. Halli on tulossa täyteen ja tunnelmasta sen mukainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle