Videohaastattelu: Rasmus Ristolainen harmissaan tappion jälkeen, lupaa seuraavaan peliin tylympää viimeistelyä ja aggressiivisempaa puolustamista

NHL / Haastattelu
Rasmus Ristolainen pysäytti useampaan otteeseen Lightningin pelaajia kovilla kontakteillaan.

Buffalo Sabres hävisi Tukholman perjantaisessa ottelussa Tampa Bay Lightningille tiukasti 2−3. Sabres hävisi luisteluvauhdissa vastustajalleen selvästi, mutta Sabresin puolustajista jälleen eniten jääaikaa kellottanut Rasmus Ristolainen näki pelissä hyvääkin.

− Vähän harmittaa tappio kyllä, ei me nyt kauhean huonoja oltu. Aika paljon jopa hallittiin peliä. Meillä oli alkuun paikkojakin, muttei saatu sisään. Kaverilla oli sitten se kaksi paikkaa ja kaksi maalia, Ristolainen analysoi peliä.

Sabresin aamujäillä joukkue harjoitteli paljon puolustajien korkeita laukauksia, joita hyökkääjät yrittivät ilmasta ohjata sisään. Tämä onnistui myös pelissä, kun Ristolainen laukoi kiekkoa maalille ja Sam Reinhart ohjasi melko korkeallakin mailalla kiekon ohi hyvin torjuneen Andrei Vasilevskin. Tilannetta tarkasteltiin kuvatallenteelta, mutta hyväksyttiin lopulta. Tuolla maalilla Sabres kavensi tilanteeksi 2−1.

− No, se nyt on pakin perustehtäviä toimittaa kiekkoa maalille, kommentoi puolustaja vaatimattomasti.

Ristolainen pelasi jälleen tuttuun tyyliinsä melko fyysisesti kontakteja kaihtamatta. Hän pääsi myös jonkin verran vastustajien ihon alle ja pientä tönimistä nähtiin koko ajan siellä, missä Ristolainen vain oli paikalla.

− Tuo fyysinen peli kontakteineen kuuluu omaan rooliin.

Lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen, ja Ristolaisella on ratkaisun avaimet tiedossa ottelun voittamiseksi.

− Meidän täytyy olla tylyjä maalinteossa ja puolustustaa tiiviimmin ja aggressiivisemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle