Videohaastattelu: Matias Mäntykivi on nauttinut liigapeleistä ja on valmis hyppäämään Mestikseenkin auttamaan Ketterää mestaruustaistelussa

LIIGA, MESTIS / Haastattelu
Matias Mäntykivi antaa nyt kaiken SaiPalle,mutta on valmis hypäämään myös Mestiksen Ketterän avuksi.
Kuva © Jarno Hietanen
SaiPan nuori ja lahjakas Matias Mäntykivi on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa liigajoukkueessa. Nuorukainen on myös valmis hyppäämään Mestiksen puolelle, jossa Ketterä saalistaa mestaruutta.

SaiPa taisteli lauantaina Ilvestä vastaan miehekkäästi, mutta kaatui lopulta heikkoon viimeistelyyn. Yksi joukkueen valopilkkuja oli 18-vuotias hyökkääjä Matias Mäntykivi, joka on lappeenrantalaisten kirkkaimpia tulevaisuuden tähtiä.

Mäntykivi on pelaamassa ensimmäistä varsinaista liigakauttaan, viime kaudella hän pääsi kuuden ottelun verran haistelemaan ison liigan tunnelmia. Nuorukainen on tyytyväinen saamaansa vastuuseen ja kokeneilta pelaajilta saatuihin neuvoihin. Myös fysiikkapuoli on kehittynyt vaativassa harjoitteluympäristössä.

Boston Bruinsin viime kesän kuudennen kierroksen varaus on käynyt pelaamassa myös Mestiksen puolella Ketterän riveissä. Ketterä johtaa Mestistä vakuuttavasti ja onkin vahvasti menossa kohti toista perättäistä mestaruutta. Mäntykivi on valmiina hyppäämään liigakauden jälkeen auttamaan Ketterää tavoitteessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle