Videohaastattelu: Jerry Turkulainen oli mielissään voitosta, jouluna aikoo olla tonttuna ja syödä kinkkua

LIIGA / Haastattelu
Jerry Turkulainen ahdistelemassa Ville Kolppasta.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Lauantai-illan ottelu Ilves-JYP tarjosi ainakin yleisölle viihdykettä ja peräti 11 maalia ottelussa nähtiin. Ilves näytti pisteet pitävän kotonaan, mutta Jerry Turkulaisen tasoitusmaali muutti ottelun kulun ja siivitti vieraat voittoon.

Tampereella vielä viisi minuuttia ennen loppua näytti siltä, että Ilveksen nousu kolmen maalin tappiotilanteesta johtoon pitäisi ja pisteet jäisivät Tampereelle. Eetu Päkkilän puolittaisen läpiajon onnistuminen olisi tiennyt paitsi hänelle itselleen hattutemppua, niin myös viimeistä naulaa JYP:n arkkuun. Maalia ei kuitenkaan syntynyt ja hetki tästä, niin Jerry Turkulainen pääsi iskemään tärkeän tasoitusmaalin ja syöttämään johto-osuman.

Turkulainen oli pelin jälkeen luonnollisesti tyytyväinen voittoon ja kehui muutoinkin ottelua viihdyttäväksi, joskin myös melko erikoiseksi. Molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä, mutta molemmat myös aavistuksen verran löysäsivät peliään johtotilanteessa.

− Oltiin vähän lepsuja ja ehkä huonolla asenteella toisessa erässä. Sen jälkeen sovittiin jätkien kanssa, että ruvetaan luistelemaan ja tekemään hemmetisti hommia.

Nyt luvassa on pieni joulutauko ja akkujen lataaminen. Kevät kaudelta Turkulainen odottaa joukkueeltaan samanlaista vahvaa tekemistä.

− Odotan, että pystytään jatkamaan samaa rallia

» Lähetä palautetta toimitukselle