Videohaastattelu: Esa Tikkanen hämmensi tiki-talkilla omankin joukkueen Mikko Leinosen jäähyväisottelussa

LIIGA / Haastattelu
Esa Tikkanen ja Veli-Pekka Ketola nähtiin tänään Hakametsässä Pietarinkadun Oilers Legendat -joukkueen riveissä.
Kuva © Timo Savela
Mikko Leinosen jäähyväisottelu pelattiin lauantaina ennen Tappara-HPK -ottelua. Vastaan luisteli Pietarinkadun Oilersin Legendat, joiden riveissä nähtiin lukuisia pelaajalegendoja, aivan kuten Mikki Allstarsin riveissäkin. Tasan 3-3 päättyneessä ottelussa Esa Tikkanen hämmensi höpötyksellään vastustajan, tuomarin sekä omankin joukkueen.

Hakametsän jäällä luisteli todellisia suomalaisia jääkiekkoilun legendoja, kun Mikki Allstars kohtasi Pietarinkadun Oilersin Legendat. Eläkkeelle jäävä Mikko Leinonen oli kasannut niin omaan joukkueeseensa kuin vastustajallekin melkoisen määrän nimekkäitä ex-pelureita. Veli-Pekka Ketola luisteli vielä vetreästi, Janne Ojanen ja Teppo Numminen ihastuttivat hienoilla syötöillään kotiyleisöä ja Esa Tikkanen hämmensi kaikkea ympärillään. Tikkasen suu tuntui käyvän niin kaukalossa kuin vaihtoaitiossakin koko ajan, ja kun Tiki puhuu, on vastuu aina kuulijalla. Hän tosin näytti pelitaitojenkin olevan vielä tallella ja jakeli loistavia syöttöjä läpi ottelun.

Ottelun jälkeen Tiki saatiin napattua haastatteluun ja häneltä saatiin kommentit niin itse ottelusta kuin hiukan nykykiekon tilasta Suomessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle