Video: Varamiespalvelu Mikko Pukka nautti pelaamisesta paikallisottelussa, vaikka tappio harmittikin

LIIGA / Haastattelu
Mikko Pukka on edustanut Liigassa tällä kaudella molempia tamperelaisseuroja.
Kuva © Jarno Hietanen

KOOVEEn kapteeni Mikko Pukka palasi loppukesästä Ruotsista takaisin Tampereelle tietäen, että molemmat liigajoukkueet tekevät yhteistyötä KOOVEEn kanssa. Mielessä hänellä kävi, että hyvillä esityksillä saattaisi päästä jommankumman joukkueen riveihin liigapelejä pelaamaan. Se, että hän pelaisi molemmissa ja vieläpä saman syksyn aikana, ei käynyt hänelläkään mielessä.

− Oli kyllä erikoinen ja mieleenpainuva ilta. Jääkiekko on kuitenkin hauskaa ja nautin kyllä pelaamisesta. tappio toki harmittaa, kertoo Pukka.

Pukka harmitteli avauserän jäähyjä, jotka rikkoivat Tapparan pelaamisesta rytmin ja temmon. Ilves pääsi kahdella ylivoimamaalillaan karkuun eikä Tappara tuota eroa saanut koskaan kurottua umpeen. Toisessa erässä Tappara oli selvästi niskan päällä, mutta palkkiota maalien muodossa ei tullut kuin kertaalleen, kun illan tehokkain tapparalainen Patrik Virta iski illan ensimmäisen maalinsa.

Päätöserässä Tapparan maalinestopelaaminen hiukan hajosi ja Ilves iski kahdesti. Tapparakin onnistui kahdesti maalinteossa, molemmat ylivoimalla. Pukan mielestä Tapparan olisi pitänyt onnistua iskemään paikoistaan useampi maali.

Seuraavasta pelistään Pukka ei vielä ollut aivan varma, epäili sen kuitenkin olevan tämän iltainen KOOVEEn ottelu SaPKoa vastaan Mestiksessä.

− Täytyy mennä puhelimesta katsomaan viestit, niin tietää missä seuraavaksi pelaa, sanoi hyväntuulinen Pukka.

» Lähetä palautetta toimitukselle