Venäjän kapteeni Anton Slepyšev toivotti NHL-avut tervetulleeksi − "He auttavat meitä voittamaan ja ovat iso osa joukkuettamme"

MAAJOUKKUE / Haastattelu
Dmitri Orlov liittyi Venäjän miehistöön Ruotsi-ottelussa.
Kuva © Samuli Huikuri

Venäjä voitti Ruotsin voittomaalikilpailussa maanantain ottelussa, mikä tarkoitti sitä, että Tre Kronoria ei nähdä tämän vuoden MM-turnauksen pudotuspeleissä.

Venäjä sai kamppailuun kaksi nimekästä vahvistusta, kun Vladimir Tarasenko ja Dmitri Orlov liittyivät joukkueeseen. Kapteeni Anton Slepyšev oli tuoreista pelaajista mielissään.

− Tunnemme heidät hyvin ja he ovat erittäin taitavia pelaajia. He auttavat meitä voittamaan ja ovat iso osa joukkuettamme.

Washington Capitalsin puolustaja Orlov naurahti kuunnellessaan joukkuekaverinsa vastausta, mutta vakavoitui hieman pohtiessaan Venäjän tulevaa ohjelmaa. Huomenna joukkue kohtaa omassa alkulohkon päätöspelissään Valko-Venäjän.

− Tänään ei ollut helppo peli, vaan Ruotsi pelasi hyvin. Meidän pitää olla parempia etenkin hyökkäyspäässä. Aleksander Samonov pelasi maalillamme tänään vahvan ottelun, Orlov ruoti.

Valko-Venäjällä ei ole enää mahdollisuutta jatkopeleihin. Venäjä sen sijaan on jo puolivälieräpaikkansa varmistanut.

− Pitää levätä huomista varten. Heillä ei ole mitään hävittävää, joten he tulevat varmasti kovaa, NHL-vahvistus Orlov tiesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle