Valtteri Kemiläinen jakoi kunniaa huippupelin pelanneelle Heljangolle – puolustajan sopimus Tapparan kanssa päättyy

LIIGA / Haastattelu
Valtteri Kemiläinen oli pelipäällä.
Valtteri Kemiläinen oli tyytyväinen mies voitetun ottelun jälkeen. Puolustajan sopimus nykyisen seuransa kanssa päättyy marraskuuhun, eikä puolustajalla ole vielä tietoa tulevasta.

Tappara haki vakuuttavan 1–4-vierasvoiton tasapainoisen ja vahvan esityksen päätteeksi. Tapparan voittomaali merkattiin hienosti alkukauden pelanneen Valtteri Kemiläisen, 28, nimiin.

Kemiläinen iski kauden viidennen osumansa viivakudilla, joka upposi kärppämaaliin runsaan maskin läpi.

Kemiläinen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Raksilan lauantai-illassa.

– Hyvä taisteluvoitto meiltä. Kärpät oli ehkä hieman enemmän pelin päällä, etenkin toisessa erässä he olivat hyviä. Saatiin hyvä voitto.

Kemiläinen jakoi kiitosta Tapparan maalia vartioineelle Christian Heljangolle.

– Heljanko pelasi tosi hienon pelin. Iso kiitos voitosta kuuluu hänelle, Kemiläinen sanaili.

Kemiläinen on pelannut henkilökohtaisella tasolla hyvän kauden. Tehopisteitä on tullut mukavasti ja kokonaisvaltainen pelaaminen on kehittynyt Kemiläisen omien sanojen mukaan "vielä vanhemmallakin iällä" parempaan suuntaan.

– Ihan ok kausi henkilökohtaisesti. Nyt on tullut maalejakin tehtyä, mikä on positiivista. On noita neljän maalin kausia tullut uralla muutama pelattua niin mukava että välillä menee maaliinkin asti vedot.

– YV-pelaamiseen kun tulisi vielä vähän tehokkuutta niin olisi hyvä. Kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut tällä kaudella hyvällä tasolla, Kemiläinen kertoi.

Tapparapuolustajan sopimus tamperelaisseuran kanssa päättyy marraskuuhun. Puolustajalla ei vielä ole tietoa, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Kyllä, huomenna loppuu. Pitää soittaa agentille ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt ei ole tietoa, toteaa Kemiläinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle