Uutta: Jesse Puljujärven NHL-takaraja on sunnuntaina, ei aio palata – "Liigassa pelataan tämä kausi"

LIIGA / Haastattelu
Jesse Puljujärven NHL-siirron takaraja umpeutuu sunnuntaina.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Edmonton Oilersin pelaajatarkkailun päällikkö Archie Henderson saapui perjantai-illaksi Helsinkiin tarkkailemaan Jesse Puljujärven otteita, mutta ei ole sopinut tapaamista kärppähyökkääjän kanssa. Puljujärven mukaan kausi pelataan loppuun Suomessa.

Hiekka kärppähyökkääjä Jesse Puljujärven NHL-siirron tiimalasissa alkaa käydä vähiin. Edmonton Oilersilla on viikonlopun yli aikaa tehdä päätöksiä vuoden 2016 ykköskierroksen varauksensa kanssa, mikäli hänen halutaan pelaavan NHL:ssä vielä tällä kaudella.

Useiden seurojen on väitetty olevan nuoren kärppähyökkääjän perässä, mutta tähän mennessä yksikään seura ei ole onnistunut lyömään tiskiin riittävän houkuttelevaa tarjousta, jotta Puljujärven pelaajaoikeudet matkaisivat toiseen joukkueeseen.

Puljujärvi itse on ilmoittanut, ettei aio palata taalaliigaan, ainakaan Oilersin paitaan.

Useiden lähteiden mukaan öljyseuran pelaajatarkkailun päällikkö Archie Henderson matkasi perjantai-illaksi Helsinkiin seuraamaan Puljujärven otteita. Kärppähyökkääjän mukaan tapaamista Hendersonin kanssa ei ole sovittu. 

– En ole edes kuullut, että Archie olisi paikalla, Puljujärvi totesi ottelun jälkeen. 

Puljujärven mahdollista siirtouutista rapakon takaa on odotettu vesi kielellä. Pelaajan itsensä mukaan kausi pelataan loppuun Liigassa.

– Alusta asti päätavoite on ollut, että annetaan kaikki tälle joukkueelle ja pelataan Liigassa koko kausi, Puljujärvi tiivisti. 

Illan ottelussa Puljujärvi jäi koko muun kärppälauman tavoin pisteittä. Hyökkääjän tilille jäi ottelusta 11 laukausta, joista yksi tylpistyi ylärimaan.

Muokattu 30.11.2019 kello 0.30: Otsikkoa muokattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle