Tyler Kelleher ei ollut tyytyväinen Pelicansin otteisiin – "Meidän pitää parantaa kaikkea"

LIIGA / Haastattelu
Ilves ja Pelicans pelasivat neljännen 3–2-lukemiin päättyneen ottelun putkeen.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Ilves kaatoi Pelicansin tiukan ottelusarjan neljännessä ottelussa numeroin 3–2 ja tasoitti sarjan. Pelicans johti ottelua 2–0, mutta hurmoksellisen kotiyleisön innoittama Ilves heitti vilkun perään kaasua kolmannessa erässä.

Ilves ja Pelicans kohtasivat välierien neljännessä osaottelussa Tampereella. Sarjan neljäs 3–2-lukemiin päättynyt ottelu kääntyi tällä kertaa Ilvekselle ja sarjaa jatketaan tiistaina Tampereella tasatilanteesta.

Nokia Arena oli lauantain kamppailussa loppuunmyyty ja katsojien korvat soivat piippuhyllyillä saakka. Pelicansin Tyler Kelleher nautti tilaisuudesta.

− Se oli tunnelmantäytteinen peli, fanit olivat täysillä mukana ja oli hienoa pelata. Lopputulos ei tietenkään ollut meille suotuisa, joten meidän pitää olla parempia. Meillä oli myös paljon kannattajia paikalla, joten nautin ottelusta.

− He tekivät kaksi ylivoimamaalia ja me annoimme heille paikkoja jotka olisimme voineet pelata pois. He ovat hyvä joukkue, joten he kyllä rankaisevat noista. Meidän pitää parantaa kaikkea, Ilves on vaikea vastustaja ja meistä jokaisen täytyy antaa kaikkemme. Syvälle pitää kaivaa, jotta voitto löytyy.

Ottelusarja on kirjoitushetkellä tasan. Kelleherin mukaan Pelicansin suoriutuminen tulee tiiviin joukkuepelin kautta, mutta pyydettäessä osoittamaan yhtä valokeilaa hän osoittaa sen tolppien väliin.

− Meillä on paljon hyviä pelaajia, mutta nostaisin esiin maalivahti Patrik Bartošákin. Hän pystyy voittamaan meille pelejä ja tarvitsemme hänen parasta virettään. Meillä ei ole yksittäisiä supertähtiä, mutta meillä on hyvin pelaava joukkue.

» Lähetä palautetta toimitukselle