Toimitusjohtaja Risto Jalo iloitsi Ilves-kannattajien paljoudesta Tallinnassa − "Matkassa on ainakin 13 bussillista"

LIIGA / Haastattelu
Risto Jalo iloitsi ilvesläisten paljoudesta Tallinnassa.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seurasi tyytyväisenä omiensa otteita SaiPaa vastaan Tondiraban jäähallilla Tallinnassa. Tamperelaisjoukkueen kannattajia näkyi hallilla sankoin joukoin.

SaiPan ja Ilveksen välinen kamppailu käynnisti Tallinnan Liiga-lauantain. Vaikka tamperelaisjoukkue on etelänaapurissa vierasjoukkueena, oli myös seuran toimitusjohtaja Risto Jalo saapunut Tondiraban jäähalliin.

Jalo oli tyytyväinen näkemäänsä ja erityisen hyvillään hän oli siitä, että oman seuran värit olivat hyvin edustettuna lehtereillä.

− Hyvältä näyttää kaikin puolin. Olen seurannut lähinnä siitä kulmasta, että paljonko täällä on ilvesläisiä. Matkassa on ainakin 13 bussillista ilmoittautuneita ja siihen päälle vielä omatoimimatkailijat.

Tallinnan laitamilla sijaitseva jäähalli oli iltapäiväkamppailussa noin puolillaan yleisöä.

− Hyvä kannustus on katsomossa ja Ilves-värejä näkyy paljon, Jalo iloitsi.

Vaikka tupsukorvat eivät olekaan tapahtumassa järjestävänä tahona, riittää toimitusjohtajalla kiirettä siitä huolimatta.

− Tietysti olen täälläkin toimitusjohtajan roolissa ja meillä on täällä yhteistyökumppaneita sekä paljon väkeä omasta organisaatiosta. Hieno yhteismatka.

Vaikka SaiPa ja Ilves sekä Pelicans ja Lukko eivät pelaakaan Suomen kamaralla, on kyseessä silti pelipaikkaa lukuun ottamatta tuiki tavallinen runkosarjaottelu.

− Kukin on tietysti markkinoinut omille kannattajilleen, että he lähtisivät tänne. Pelicans ja SaiPa tietysti kotijoukkueina kantavat päävastuun. Olemme siis käytännössä vain hieman pidemmällä vieraspelimatkalla täällä, Jalo päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle