Tehopakki-Nikkilä Kaapo Kakon erityiskohtelusta: "Kaikki siellä saa välillä aika kovaa kohtelua"

LIIGA / Haastattelu
Petteri Nikkilällä oli syytä tuulettaa.

HPK:n ja TPS:n puolivälieräsarjan toisessa ottelussa ei taklauksia säästelty. Vauhdikkaan ja fyysisen ottelun tuoksinassa säästyttiin myös törkeyksiltä. HPK:n puolustaja Petteri Nikkilä pelasi mainiosti ja merkkautti tehopisteet 1+1.

− Hyviä pommeja ja hyvä fiilis hallissa. Oma peli oli ihan hyvää. Välillä puolustettiin ja välillä päästiin hyökkäämään. Ylivoima oli tänään ihan hyvää, Nikkilä myhäili ottelun jälkeen.

Tasaisesti neljän ketjun voimin jyrännyt HPK ei ollut vaikeuksissa kuin TPS:n ykkösnyrkkiä vastaan. Erityisesti 18-vuotias superlupaus Kaapo Kakkoa pyrittiin puolustamaan tarkasti, mutta myös hiillostamaan sekä fyysisesti että verbaalisesti.

− Kaikki siellä saa välillä aika kovaa kohtelua. Heitä pitää aika tarkasti ottaa, hyviä pelaamaan. Ainakin hyökkäyssuuntaan, Nikkilä analysoi TPS:n ykkösnyrkkiä.

Avausottelussa Turussa HPK:n ylivoima oli vaisumpaa, mutta lauantaina palaset tuntuivat loksahtelevan paremmin kohdalleen. Mitään erityistä ei oltu kuitenkaan sovittu torstain ottelun jälkeen.

− Meillä on siinä ylivoimassa aika paljon eri juttuja. Tänään saimme sen hyvin pelittämään, Nikkilä pyöritteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle