Tehokkaasti kauden aloittanut Oskars Batna nauttii pelaamisesta täysin rinnoin

LIIGA / Haastattelu
Oskars Batna pelaa kolmatta kautta Jukureissa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit saalisti Lahdesta täyden pistepotin ehjällä 60-minuuttisella. Vahvasti kauden aloittanut Oskars Batna saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Jukurit pelasi lauantaina kokonaisuudessaan erinomaisen vierasottelun Lahdessa, kun se kaatoi Pelicansin tyylipuhtaasti maalein 4–0. Viiteen otteluun tehot 5+1 iskenyt Oskars Batna oli tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen.

– Pelasimme täydet 60 minuuttia kuten haluammekin pelata. Pysyimme pelisuunnitelmassamme, pelasimme aktiivisesti ja tulos oli positiivinen.

Isokokoisen hyökkääjän mukaan niin ikään joukkueen päävalmentaja Olli Jokinen oli hyvällä tuulella ottelun jälkeisessä palautteessaan.

– Hän sanoi vain hyviä asioita. Alivoima ja karvauspelaaminen toimi, minkä lisäksi teimme maaleja emmekä päästäneet yhtään, joten peliin voi olla tyytyväinen.

Eletään vasta syyskuuta, mutta Batna on paukuttanut jo enemmän maaleja kuin koko viime kaudella yhteensä, jolloin 57 otteluun kertyi neljä maalia. Neljän muun pelaajan kanssa maalipörssin piikkipaikan jakava latvialaishyökkääjä nauttiikin tällä hetkellä suuresti jääkiekon pelaamisesta.

– En tiedä mitä on tapahtunut, tulin tähän kauteen ehkä hieman erilaisella fiiliksellä. Pelasimme hyvät MM-kisat ja nautin jääkiekosta paljon tällä hetkellä. Tietysti kun onnistut maalinteossa heti ensimmäisessä ottelussa, se vapauttaa ja on helpompi nauttia pelaamisesta. Ja kun nautit pelaamisesta, niin tulos seuraa perässä.

Jukurit on aloittanut kauden vahvasti, viidestä ottelusta joukkue on voittanut kolme ja pisteittä se ei ole jäänyt kertaakaan. Itse pelissä Batna ei näe kuitenkaan suuria muutoksia suhteessa viime kauteen.

– Pelaamme pitkälti samalla lailla kuin viime kaudella. Kilpailemme mielestäni nyt vain todella kovaa, ja se tuottaa tulosta, Batna päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle