Tehoduo Joakim Kemell ja Sami Niku olivat tyytyväisiä JYPin pelaamiseen Ilves-tappiosta huolimatta

LIIGA / Haastattelu
Nikun käsittelyssä kiekko löysi kahdesti nuoren Kemelllin.
Kemell ja Niku pelasivat Tampereella vahvan vierasottelun. Molemmat antoivat kehuja omalle joukkueelleen vierasotteluilmeestä. Pelaajille merkittiin kaksi tehpistettä mieheen.

JYP kohtasi vierasottelussa Tampereella Ilveksen. Tulikuuma kamppailu päättyi isäntien voittoon lukemin 5–3. Vierasjoukkueen hyökkääjä Joakim Kemell ja puolustaja Sami Niku olivat kuitenkin tyytyväisiä joukkueen ilmeeseen tappiosta huolimatta. Niku alusti Kemellin illan kaksi maalia. 

– Oli tiukka ottelu. Ilves on kova jengi vastassa. Päästimme pari helppoa sisään, kommentoi Kemell ottelua. 

– Olen erittäin ylpeä joukkueen suoritukseen. Luotiin muutamia maalipaikkoja, lisämaalit jäivät pienestä kiinni, jatkoi Niku seuratoverin analysointia. 

Nikulla oli vaikeuksia totutella isoon kaukaloon

Nikulla on kokemusta NHL:sta ja Kemellillä on tavoitteena tulevaisuudessa raivata tiensä Nashville Predatorsin hyökkäykseen. Puolustaja avasikin tarkemmin isomman meren takaista kiekkoilua ja eroja Liiga-kiekkoon. 

– Liigaa on isosta kaukalosta johtuen erilaista pelata kuin NHL:aa. Alkuun oli vaikeuksia totutella isoon kaukaloon, mutta nopeasti siihen tottui, pohti sarjojen eroja kokenut puolustaja. 

– NHL:aan koko ajan tähdätään ja tehdään kovasti töitä, että joku päivä pääsen siellä pelaamaan, kertoili nuori hyökkääjä unelmastaan. 

Kemell avasi sanaisen arkkunsa myös Jukka Rautakorven valmennusryhmästä, jonka pelityyli on erilainen mihin hyökkääjä on tottunut. Hyökkääjällä on kuitenkin vahva luotto, että JYP nähdään keväällä pudotuspeleissä. 

Molemmilla on luottoa joukkueen ilmeeseen myös tulevissa otteluissa

Joukkue pelaa ensi viikolla ensiksi kotikaukalossa Tapparaa vastaan ja heti perään vieraissa vastaan asettuu KalPa. Kumpikin pelaaja olivat luottavaisin mielin valmistautumassa tuleviin koitoksiin. 

– Ensi viikolla jatketaan omaa hyvää peliä ja käännetään tiukat ottelut voitoiksi. Samanlainen ilme kuin Ilves-matsissa ensi viikon otteluissa, niin hyvä tulee, päättivät Niku ja Kemell ytimekkäästi haastattelun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle